Peste 100 de sibieni şi-au petrecut Revelionul în Catedrala Evanghelică

 
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Peste 100 de sibieni au lăsat agitaţia din Piaţa Mare a oraşului şi au preferat să petreacă sfârşitul de an la Catedrala Evanghelică. Oameni de toate vârstele au asistat la concertul nocturn de orgă, percuţie şi cor organizat în lăcaşul de cult. Banii strânşi din vânzarea biletelor vor fi folosiţi pentru restaurarea monumentului.

Organizat în scop caritabil, concertul a umplut Catedrala Evanghelică. Cea mai impunătoare orgă din România a răsunat până târziu în noapte, iar sibienii prezenţi la concert s-au bucurat de alegerea făcută. Cu atât mai mult cu cât în catedrală temperatura a fost ceva mai suportabilă decât cea din Piaţa Mare, acolo unde a avut loc revelionul organizat de primărie.

Pentru restaurarea Catedralei Evanghelice din Sibiu este nevoie de peste 4 milioane de euro. Monumentul se află într-un stadiu avansat de degradare şi riscă să se prăbuşească. O imensă schelă de lemn susţine acoperişul, pentru ca oamenii să poată intra în siguranţă în biserică. 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?