Membru PSD, către Dăncilă: Dacă o blondă va conduce ţara, să fie a noastră!

 
Membru PSD, către Dăncilă: Dacă o blondă va conduce ţara, să fie a noastră!
Membru PSD, către Dăncilă: Dacă o blondă va conduce ţara, să fie a noastră!

Conferința județeană a PSD Mureș a adus și numeroase vorbe de duh, exprimate cu dezinvolutură de la tribuna întâlnirii social-democraților. O membră din Mureș a partidului a spus că "blonda care conduce România trebuie să fie de la PSD".

Redacția www.realitateademures.net a făcut o selecție a celor mai spumoase fragmente din intervențiile pesediștilor mureșeni și ale invitaților de la centru.

O membră PSD din filiala Mureș a precizat în contextul vizitei premierului la filiala locală a social-democraților că Viorica Dăncilă este prototipul perfect prezidențiabil promovat recent de fostul președinte Traian Băsescu în spațiul public din România.

Aceasta și-a manifestat încrederea că Viorica Dăncilă este compatibilă cu acest portret.

„Județul Mureș o susține pe Viorica Dăncilă pentru prezidențiale. Dacă tot a creat Traian Băsescu răul și ura în România că va conduce o blondă, această blondă frumoasă și doamnă să fie a noastră”, a subliniat un membru PSD din filiala Mureș.

Viorica Vasilica Dăncilă, președinte PSD Mureș: „Trebuie să aducem alături de noi pe cei care tresară când aud imnul național”

Eugen Teodorovici, președinte executiv PSD: „Suntem oameni de stânga toți, nu există om care să nu fie de stânga. Chiar și cei care sunt de dreapta, sunt de stânga”.

Maria Precup, președinte executiv PSD Mureș: “Deși ni s-a spus ciuma roșie, trebuie să respectăm această culoare, pentru că roșul este sângele lui Isus Cristos”.

Eugen Teodorovici, președinte executiv PSD: „Nici noi mai de la sud, mitici fiind noi, nu uităm de românii din Centrul țării”

Vasile Gliga, președinte PSD Mureș: “De ce trebuie PSD să aibă candidat propriu la Președinția României? Pentru că oare ce ar face Fărăgăul care are tot timpul 55%? Cum o să-i învețe cineva pe rromii de acolo să voteze altceva decât cei trei trandafiri?”

Lucreția Cadar, primarul comunei Deda: “În Deda, avem un iluminat public mai frumos decât pe marile bulevarde ale Bucureștiului“

Ovidiu Oltean, primarul comunei Tăureni: “După ce va ajunge la putere, Dreapta va trebui să stea 20 de ani să zugrăvească ceea ce a făcut PSD-ul”Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Trifan
20 Jul 22:22
Cine să conducă țara Udrea sau Vasilica că amañdouă sunt blonde?
Răspunde
0 0
Ortodox
20 Jul 19:59
Este adevarat ca in Tarile Scandinave s-a inventat mooia? Datorita frigului permanent si quasi lipsei caldurii solare, am auzit ca vikingii veneau inghetati acasa si aveau blonda aferenta care trebuia sa-i incalzeasca cumva, au gasit repede solutia cu mooia. Brunetele in Scandinavia sunt mai rau vazute in privinta asta? Ma gandesc ca ala de lucra in Suedia de pusese numar la masina mooia psd traia cu o bruneta pe acolo nefericitul...
Răspunde
0 0
Lissa
20 Jul 19:53
)))) Știi unde să găsești o femeie pentru o noapte? Du-te la > > > Bredhot.Com
Răspunde
0 0
Mihai S
20 Jul 19:31
Blondele aici in Scandinavia sint asociate cu cele cu un intelect mai redus. Asa ca romancelor lasati-va parul natural si nu va mai vopsiti blonde. Pe deasupra aratati urat blonde, va sta mai bine brunete cum va-ti nascut. Azi, maine, o sa-l vedem si pe Badalau blond. O sa arate ca magarusul intre oi la Cex....
Răspunde
0 0
Ilinca
20 Jul 18:44
nu e vorba de ”blondă”, că nu este; e doar oxigenată. Asta odată. Este vorba de faptul că este total în afara actului politic, e o marionetă de bâlci de odinioară. Cu QI subliminal, fără o corespunzătoare pregătire politică vom fi nu doar de râsul lumii, căsuntem, dar de o vulnerebilitate politică, socială și economică de natură să ne scoată din istorie. Este o amenințare nu doar la stabilitatea țării, ci și la suveranitatea și independența ei. E o paiață grasă cu o expresivitate perfidă bună pentru bâlciurile de odinioară...ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns
Răspunde
0 0
Moromete
20 Jul 18:40
Tovarasului Daniel Sandu ...cat de ortodox esti tu dacă urăști oamenii ? ”Să sperăm că nu va mai greși ”... România nu-și va mai câști ga respectul în lume cu asemea specimene ajunse sa ne reprezinte !!!! Poate ai ochi să vezi că în Europa cei care muncesc cinstit si au performanțe sunt RESPECTAȚI (Simona Halep spre exemplu). Care 20 de milioane ? De români și-a bătut joc acest psd ( dar nu numai) si poate vei avea ochi să vezi un episod scurt si recent: Alegerile pentru Parlamentul European unde autoritățile de stat ( suna mai comunist) și-au bătut efectiv joc de ..ROMÂNI !!!! Esti departe de ortodoxie !!!!
Răspunde
0 0
Moromete
20 Jul 18:30
Culmea tupeului...o brunetă cea ocupat ilegal funcția de primar la Reghin ..vorbeste de blonde curate ..dar care au jucat murdar langa un inculpat si au făcut de RUȘINE ROMÂNIA PESTE TOT ..Aceasta este umilinta supremă pentru români. Dacă rromi sunt de stănga ? Nu cred chiar dacă o parte din ei cersesc prin Europa intinzând mâna stăngă.
Este o crimă să vezi cum bolnavii sunt batjocoriți prin spitale iar premierul este in sejur prin țară ocupându-se doar de problemele psd-ului !!!
Răspunde
0 0
Daniel Sandu
20 Jul 17:50
Poate are dreptate acel domn care spunea foarte plastic ca dacă sa conducă o blonda ( se referea la doamna Viorica Dancila() atunci sa fie a noastră ca este creștina ca noi, ortodoxa, națiunea romană are peste 92 % ortodoxi și restul alte confesiuni religioase.
Cu riscul ca ar mai face greșeli s-o iertam și speram sa învingă pe cei care nu vor ca România sa avanseze economic și sa rămânem la coada Europei. Romanii NU ar mai trebui sa accepte aceasta umilința care pune un popor de 20 milioane de romani sa ne umilim fata de niște birocrati de la Bruxelles ca despre șantaj politic discutam sa ne umilească in halul asta( vezi discursul lui Timmermans din Noiembrie 2018 plin de ura la adresa României)!
Alo, domnilor de la Bruxelles, șmecherii Europei care veniți sa ne dați lecții de istorie mai bine domnitorii romani trebuiau sa lase otomanii sa treaca de Viena și sa ajungă pana la Marea Nordului atunci sa va fi văzut , ați fi vorbit astazi Turcește și nu olandeza !!!! Terminați cu discursuri care sunt antiromânești !!!!!!
Răspunde
0 0
Gogu
20 Jul 16:48
N-o fi Viorica cea mai blondă dar o prima la alt criteriu.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?