Pescuit cu furca în prima zi de prohibiție pe Lacul Galbeni din Bacău(Video)

 

Chiar în prima zi de prohibiție, băcăuanii au trecut la o nouă modalitate de pescuit: cel cu furca. Profitând de faptul că Lacul Galbeni, situat în aval de municipiul Bacău, a fost secat pentru efectuarea lucrărilor de construcție a Centurii Ocolitoare a orașului, localnicii din împrejurimi nu au stat prea mult pe gânduri și au pus mâna pe furci. Nu pentru lucrările din grădină, ci pentru pescuit. 

În timp ce unii caută pești în mâlul gros de la baza barajului, unii înarmați cu furci s-au proptit pe firul principal al Siretului, chiar în poarta hidrocentralei, și așteaptă să străpungă somnii uriași ce ar veni pe firul subțire de apă. Riscurile la care se expun pescarii de ocazie sunt imense deoarece pot fi oricând înghițiți de mâlul ce se desprinde în apă sau se pot îneca în gropile adânci, acoperite cu apă.

Detalii pe Realitatea de BacăuAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?