Pescarul a ridicat plasa, dar când a văzut ce s-a prins, a încremenit. A făcut imediat o fotografie!

Păţania unui pescar care se afla la pescuit alături de colegii săi, în Marea Nordului, face înconjurul lumii şi are toate şansele de a intra în istorie, pentru că omul a descoperit un fenomen extrem de rar. Atunci când a ridicat plasa, pescarul a încremenit, pentru că în plasă se afla un exemplar dintr-o specie de balenă, aparent nou născut, însă cu o diferenţă incredibilă: două capete perfect formate.

E vorba, scrie BBC, de doi siamezi masculi de balenă, care reprezintă primul caz al unei astfel de malformaţii la o balenă. Din păcate, siamezii a murit la scurt timp după naştere, se pare.

Pescarii aflaţi în barcă au făcut repede câteva fotografii, apoi au aruncat specimenul unicat înapoi în mare, pentru că au crezut că e probabil ilegal să îl păstreze.

Gemenii siamezi sunt extrem de rari în lumea animalelor, acesta fiind primul caz al unor gemeni siamezi în această specie de balenă, dar şi al zecelea caz cunoscut în istorie în întreaga familie a balenelor şi delfinilor.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?