Persoane electrocutate pe Podul CFR Herăstrău. Doi bărbați, transportați de urgență la spital

 

Operațiune dramatică de salvare în Capitală. Un adolescent de 16 ani s-a electrocutat pe podul CFR din parcul Herăstrău și a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe 60% din suprafața corpului. Un al doiela tânăr, de 19 ani, s-a suit si el pe structura metalica a podului pentru a-si salva prietenul. Si el a avut de suferit: s-a ales cu arsuri pe ambele maini. Salvatorii au fost nevoiți să aștepte decuplarea curentului pentru a interveni. Pe linia de înaltă tensiune de pe pod sunt 27 de mii de volti. 

Primul bărbat s-a urcat pe o arcadă metalică pentru a face o poză şi s-a electrocutat. A doua persoană s-a urcat pentru a o salva pe prima.

Ambele victime sunt în viaţă. Primul bărbat prezintă arsuri pe o suprafaţă mare din corp, iar cel de-al doilea oe mici porţiuni. În continuare se aşteaptă decuplarea liniilor electrificate pentru a se putea interveni.

Circulaţia trenurilor spre mare este momentan blocată.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?