Perle de la Simulare Bac 2015: "Foaie verde fir mohor/ Când văd subiectul mor"

 
Perle de la Simulare Bac 2015: "Foaie verde fir mohor / Când văd subiectul mor"
Perle de la Simulare Bac 2015: "Foaie verde fir mohor / Când văd subiectul mor"

Testele de la Simulare BAC 2015 se termină astăzi (5 martie). Dar rezultatele vor fi anunțate abia săptămâna următoare. Elevii din clasele a XI-a, a XII-a și a XIII-a au testat probele, dar profesorii corectori și-au pus, din nou, mâinile în cap. Lucrările sunt pline de bazaconii.

Iată ce spune o tânără liceană care se pregătește de zor nu pentru examenul de Bacalaureat de anul acesta, ci pentru cel de admitere la facultate!

„Subiectul I. 1, Nu știu. 2. Nu am fost la ora asta. 3. Nu am învățat, mă pregătesc pentru facultate. 4. … 5. Nu știu. 6 Habar nu am.”


Un coleg al fetei, care a participat și el la „Simulare BAC 2015”, a făcut chia versuri: „Foaie verde fir mohor / Când văd subiectul mor / Nu-i ca fulgerul ușor / Ce fac dorulețul meu?''/ Foaie verde fir mohor / Toată lumea are dor / Și-i ca fulgerul ușor / Numai dorulețul meu”.

Iată câteva dintre cele mai amuzante perle de la proba de Limba română, potrivit portalInvatamant.ro:

  • „Ion ar fi avut mai mult noroc de avere dacă juca la loto”.
  • „Rolul verbelor la perfect simplu e să ne spună că Ioan Slavici era oltean”.

Citeşte mai mult pe click.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 -2
Adrian Dumitrescu
05 Mar 20:26
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: addumi@yahoo.com
Răspunde
0 0
mircea
05 Mar 17:48
Nu am vazut comentarii pe acest subiect;probabil pentru ca,subiectul, nu ne lasa motive sa ne injuram reciproc,este greu de identificat cu precizie vinovatul politic/civic.Cauza sa fie doar veniturile mici ale profesorilor ? Doar lipsa de interes a corpului profesoral pentru modernizarea invatamantului?
In jungla sunt multi combatanti de seama: un luptator, un porno star,un "manechin",un traistaru;bine ca avem un pic de actori. Sigur nu spun ca ar trebui sa fie cu totii academicieni.
Probele sunt clare si se refera la ce porcarii trebuie sa suporti.Nu trebuie sa fii curajos,ingenios,inteligent,ci trebuie sa fii un "animal".Cel mai "animal" !
Si atunci?!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?