Peripeții electorale: Viorica Dăncilă a devenit „Cenușăreasa”, Petre Daea a rămas blocat în lift

 
Foto: realitateadeoradea.net
Foto: realitateadeoradea.net
Foto: realitateadeoradea.net Foto: adevarul.ro

Incidentele din turneul prin țară al candidatului PSD la prezidențiale se țin lanț. Vizita electorală a premierului demis Viorica Dăncilă în Oradea a fost plină de peripeţii. Șefa PSD a rămas fără un pantof, iar Petre Daea s-a blocat în lift.

Candidata PSD la alegerile prezidenţiale a sosit la Maternitatea Oradea însoţită de încă doi membri ai guvernului demis: ministrul interimar al Agriculturii, Petre Daea, și ministrul interimar al Culturii, Daniel Breaz, alături de autorități locale și de parlamentari de Bihor, printre care și fostul ministru al Sănătății, senatorul Florian Bodog.

La sosirea, coloana oficială a fost întâmpinată cu proteste. Manifestanții au avut megafoane și multe pancarte cu mesaje anti-PSD, relatează realitateadeoradea.net.

 

Dăncilă şi suita sa nu au oprit maşinile până în curtea spitalului, iar agenții de pază au închis apoi porţile. Nu înainte de a se asigura că au chemat jandarmii să legitimizeze protestatarii și să păzească intrarea, potrivit realitateadeoradea.net

În tot acest timp, în spatele porţilor închise ale Maternităţii, cu strigătele manifestanţilor în fundal, Viorica Dăncilă a inspectat saloanele, alături de managerul spitalului. 

La maternitatea din Oradea, şefa PSD s-a împiedicat pe scări şi era să-şi piardă pantoful şi să cadă, în timp ce ministrul interimar al Agriculturii, Petre Daea, a rămas blocat în lift mai bine de 5 minute. Nu a fost însă singur, ziariștii i-au ținut de urât.

Viorica Dăncilă s-a împiedicat de o treaptă și și-a pierdut un pantof. Ea a ales să coboare pe scări după ce liftul se blocase cu Petre Daea, și ca să evite orice incident de acest gen, Dăncilă a crezut că este mai sigur să meargă pe scările. 

Pantoful s-a agăţat într-o stinghie din aluminiu de pe o treaptă, astfel că Viorica Dăncilă a rămas desculță pentru câteva secunde. Totul a fost filmat. 

Înainte cu câteva ore, a avut parte de alt incident neplăcut, tot în vizită electorală. După ce a fost luată la rost de un localnic din județul Sălaj, Viorica Dăncilă l-a invitat să facă o fotografie împreună, însă a primit un refuz categoric din partea acestuia.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
cotoi
01 Nov 07:34
Va incuiati pe unde va duceti , intrati si iesiti pe usa din dos , va e frica de cel cu coasa , de nu erau jandarmii si politia aveati de mult pielea pusa in bat .
Răspunde
0 0
Vreti desfiintarea PSD sau arestare membrilor,dle presedinte ?
01 Nov 05:50
Domnii cu lozinca,si hitleristii au vrut sa distrugă social democrația pentru ca,infractori fiind, au atacat Reichstagul.Van de Lupke ,olandez si bolnav mintal ,a dat dovada .Voi ,in afară de ce zice presedintele meu,mai aveti dovezi ca PSD trebuie distrus ?Ciclul istoric a juns in 1933.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?