Pericol! Probleme cu avionul cu care Sorana Cîrstea şi Cătălin Moroşanu au zburat spre Madrid

 

Avionul cu care sportivii Sorana Cîrstea şi Cătălin Moroşanu au zburat spre Madrid a întâmpinat probleme înainte de aterizare. Aeronava "a aspirat o pasăre în motor în procedura de aterizare pe Aeroportul din Barajas", potrivit unui comunicat Tarom.

Cu toate acestea, "avionul a aterziat în condiţii de maximã siguranţã, procedurile de debarcare decurgând normal", completează compania de transport aerian. Din pricina unor defecţiuni la motor şi a procedurilor de verificare, compania a decis ulterior anularea cursei retur Madrid - Bucureşti a aeronavei B 737, conform Mediafax.

Alin Huiu, manager Superkombat Fighting Championship, a relatat succint pe contul de Facebook: "După o aterizare cu mici peripeţii, am ajuns cu bine la Madrid". Moroşanu va lupta în cel de-al doilea Superkombat World Grand Prix al anului, care va avea loc pe 6 mai la Palacio Vistalegre, unde îl va înfrunta pe polonezul Lukasz Krupadziorow.

Sorana Cîrstea (64 WTA) participă la Madrid la turneul Premier Mandatory deţinut de Ion Ţiriac, după ce a primit o invitaţie pentru tabloul principal. Jucătoarea de 27 ani are de apărat un sfert de finală reuşit în 2016, tot din postura de beneficiară a unui wildcard.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?