"Performanţa" unui bărbat din Sebeş: a fost amendat de cinci ori în două ore. Cum a fost posibil

 

Un bărbat din Sebeş a reuşit o "performanţă" de neegalat: a fost amendat de jandarmi de cinci ori într-un interval de numai două ore.Totul a început după ce bărbatul în vârstă de 38 de ani a venit acasă cu nişte prieteni, iar după ce s-a îmbătat şi-a dat iubita afară din casă. Speriată, femeia a mers la sediul Secției de Jandarmi Sebeș pentru a cere ajutorul.

Aşadar, un echipaj s-a deplasat la locuinţa celor doi parteneri, însă în loc să se calmeze la vederea oamenilor legii, sebeşeanul s-a enervat şi mai tare şi, în prezenţa jandarmilor, a încercat să o lovească pe concubina sa. De același tratament au avut parte și prietenii de pahar care au încercat să intervină pentru a aplana conflictul.

Mai mult, bărbatul a refuzat să se legitimeze și a sunat el însuşi la 112, solicitând intervenția altor forțe de ordine pe motiv că jandarmii i-au cerut documentul de identitate, potrivit IJJ Alba.

În aceste condiții a fost imobilizat și condus la sediul Jandarmeriei Sebeș. După ce a fost sancționat cu trei amenzi contravenționale în valoare totală de 2500 lei, a fost condus la spital deoarece starea în care se găsea putea constitui un risc la adresa sănătății sale.

A refuzat însă orice intervenție medicală şi a plecat spre casă, dar în jurul orei 03.30 a apelat din nou 112 și a chemat forțele de ordine. A invocat furtul unui telefon, dar ulterior s-a dovedit că sunase chiar de pe aparatul presupus furat și motivul real era că dorea ca jandarmii să-l conducă acasă pentru că afară era frig.

Prin urmare, a fost din nou sancționat cu amendă în valoare de 500 lei și i s-au expus situațiile în care este îndreptățit să solicite ajutor la 112. Nu a înțeles nici de data aceasta, aşa că la ora 04.01 a solicitat din nou ajutor la numărul unic pentru semnalarea situațiilor de urgență, invocând faptul că și-ar fi rupt membrele superioare. La sosirea jandarmilor a recunoscut că a făcut o glumă și a vrut doar să vadă în cât timp ajung aceștia la el.

Urmarea? O nouă amendă în valoare de 500 lei.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?