Percheziţii DNA în Teleorman, la fostul prefect Teodor Niţulescu, la trei primării şi la un spital

Percheziție DNA în Teleorman
Percheziție DNA în Teleorman

Procurorii DNA fac, joi, percheziţii la o casă şi un apartament ale fostului prefect de Teleorman, Teodor Niţulescu, la trei primării din judeţ, la Spitalul de Pneumoftiziologie din Roşiorii de Vede şi la patru firme, într-un dosar în care Niţulescu este suspectat de abuz în serviciu, scrie Mediafax.Potrivit unor surse judicare, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie fac percheziţii la apartamentul în care locuieşte Teodor Niţulescu în Alexandria şi la un conac al acestuia, din satul Gresia, comuna Stejaru, judeţul Teleorman, imobil izolat, aflat în vecinătatea Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Vedea şi lângă fosta fermă de pui din localitatea Gresia.

Anchetatorii percheziţionează şi Spitalul de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede, precum şi primăriile comunelor Vedea, Stejaru şi Trivalea Moşteni, din judeţul Teleorman.

De asemenea, au loc percheziţii şi la sediul firmei Venus Mob SRL din Bucureşti, la un punct de lucru al societăţii, din comuna Nanov, judeţul Teleorman, precum şi la două societăţi din Roşiorii de Vede, ambele controlate de Niţulescu - SC Comixt SA şi SC Grup NTIR SRL.

Teodor Niţulescu este suspectat de abuz în serviciu, conflict de interese şi efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea îndeplinită.

Potrivit unor documente ale anchetatorilor, Teodor Niţulescu, în calitate de prefect al judeţului Teleorman în perioada 2009-2012, a exercitat acţiuni de influenţă pentru ca Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AVPS) Vedea, unde este preşedinte, să obţină dreptul de gestionare a faunei cinegetice din cuprinsul anumitor fonduri cinegetice situate în Teleorman.

Niţulescu mai este suspectat că ar fi intervenit la persoane din conducerea Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Teleorman pentru a fi oprite controale la SC Comixt sau a influenţa concluziile controalelor.

Mai mult pe Mediafax.

Alte subiecte pe Realitatea.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

2 0
Gabi
27 Nov 11:29
La Dragnea cand ajunge militia ? sa vada ce magaoaie de casa si-a facut saracu ! Toti de la PSD si aghiotanti ar trebui sa infunde puscaria pentru subminarea economiei si pentru tradare.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?