Percheziţii ample, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul: 3,8 mil. lei

 
Percheziții la un spital din Brașov și în alte două localități din județ
Percheziții la un spital din Brașov și în alte două localități din județ

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, efectuează luni dimineaţa 35 de percheziţii, în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Constanța şi Prahova, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2012 – 2013, reprezentanții unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti, ar fi creat şi implementat un circuit evazionist, în cadrul căruia, prin interpunerea pe lanţurile de tranzacţionare a mărfii (materiale de construcţii) a mai multor societăţi comerciale cu comportament de tip "fantomă", s-au sustras de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale.

Prejudiciul total cauzat bugetului de stat este de aproximativ 3.800.000 de lei.

Persoanele vizate urmează a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Acţiunea beneficiază de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale și Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, precum şi al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?