Peisaje de nedescris și un tren roșu: fotografiile care au devenit virale! Rămâi uimit

 

Un fotograf profesionist a realizat unele dintre cele mai frumoase fotografii cu trenuri, munca acestuia devenind virală într-un timp extrem de scurt.

Marco Lopez, un fotograf pasionat, a decis ca într-o dimineață, când a început să ningă în Elveția, să se trezească la ora cinci și să ia primul tren spre Filisur, un mic sat aflat în mijlocul Alpilor elvețieni.

Acesta povestește că atunci când a ajuns în Filisur totul era acoperit de zăpadă. Uimit de ceea ce era în fața ochilor săi, Marco Lopez a căutat câteva minute locul perfect, exact desupra unui pod aproape magic, și a așteptat sosirea trenului.

"În momentul în care locomotiva a apărut și a trecut peste viaductul Landwaser, scenariul m-a uimit cum nimic altceva nu a mai făcut-o până atunci. Cred că niciun cuvânt nu poate descrie minunățiile iernii", a spus fotograful. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?