PEDEPSE GRELE pentru membrii clanului de romi care trimitea copii la furat în Disneyland Paris

Doi romi români care îşi trimiteau copiii la furat pentru propriul beneficiu au fost condamnaţi la închisoare de un tribunal corecţional din Meaux, localitate situată la aproape 50 de kilometri est de capitala Paris, potrivit postului francez de radio Europe 1. Bulibaşa Marian Tinca, de 57 de ani, a primit o sentinţă de 6 ani de detenţie. Maria Iamandita, de 51 de ani, a fost condamnată la 5 ani de închisoare. Clanul condus de aceştia acţiona în zona Disneyland şi în mijloace de transport din regiunea pariziană.

Patru copii majori ai cuplului şi complici de-ai lor au primit pedepse cuprinse între 2 şi 4 ani de închisoare. Patroana unui restaurant din Paris, unde copiii ascundeau banii furaţi, a fost condamnată la cinci luni de închisoare cu suspendare pentru tăinuire. Procuratura solicitase pedepse mai aspre.

sursaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?