Pe cine susține PSD București la alegerile europarlamentare

 

Organizaţia PSD Bucureşti a decis luni prin vot să o susţină pe Carmen Mihălcescu (Moldovan) drept candidat al partidului pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.
"Astăzi, organizaţia Municipiului Bucureşti a Partidului Social Democrat s-a întrunit statutar, în birou permanent, pentru a vota nominalizările pentru lista de candidaţi la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Din lista totală de 10 nominalizări, făcute de cele 6 sectoare, s-a decis prin vot susţinerea doamnei Carmen Ileana Mihălcescu (Moldovan). Organizaţia PSD Bucureşti dovedeşte prin acest vot unanim că rămâne o echipă închegată, pregătită să trimită în Parlamentul European oameni patrioţi, care ne reprezintă zi de zi valorile şi credinţa", a afirmat preşedintele PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, într-o declaraţie de presă transmisă Agerpres.

Carmen Mihălcescu (Moldovan) este în prezent deputat PSD şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor şi se află la al patrulea mandat de parlamentar. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?