Paznicul ucis la Londra, de Revelion, era un mare SPORTIV ROMÂN. DETALIUL care a șocat

 
Paznicul ucis la Londra, de Revelion, era un mare SPORTIV ROMÂN. DETALIUL care a șocat
Paznicul ucis la Londra, de Revelion, era un mare SPORTIV ROMÂN. DETALIUL care a șocat
Paznicul ucis la Londra, de Revelion, era un mare SPORTIV ROMÂN. DETALIUL care a șocat Paznicul ucis la Londra, de Revelion, era un mare SPORTIV ROMÂN. DETALIUL care a șocat

O tragedie petrecută în noaptea dintre ani, în capitala Angliei, a lovit în sportul românesc. Românul care şi-a pierdut viaţa într-un tragic incident din Londra, petrecut în noaptea de Revelion, în jurul orei ocale 5:30 (7:30 în România), încercând să oprească un grup de indivizi care au vrut să intre fără invitaţii la o petrecere exclusivistă, era canotor.Mai exact, a fost primul sportiv român legitimat la Master, medaliat chiar în 2018, la Campionatul European rezervat sportivilor "veterani". Ce s-a întâmplat de fapt? Tudor a fost înjunghiat în piept de nişte indivizi fără inimă, chiar la intrarea clădirii Mayfair din Londra, unde avea loc o petrecere privată. S-a luptat, potrivit înregistrărilor cu telefonul oferite de martori Poliţiei, cu nouă agresori, înainte de a fi ucis.

Presa britanică l-a identificat încă din primele ore pe Tudor Simionov, în vârstă de 33 de ani, un român plecat de curând în Regat, "în căutarea unei vieţi mai bune", după cum scrie The Sun.


Pentru canotajul românesc însă, numele Simionov este unul cu greutate. ProSport a aflat cine era Tudor Simionov şi de ce plecase, cu adevărat, în Regat.

Dorin Alupei, oficial al Federaţiei Române de Canotaj, medaliat cu argint la Campionatele Europene, dublu medaliat cu bronz la Mondiale şi participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, la Atlanta (1996) şi Sydney (2000) l-a identificat rapid pe Tudor Simionov. "A făcut canotaj, nu l-am cunoscut foarte bine, este o generaţie mai mică cu zece ani faţă de mine, dar în ultimul timp concura la concursuri de Masters, la veterani", a spus Dorin Alupei pentru ProSport.

Tudor Simionov a plecat în Anglia pentru a continua studiile şi a ajunge în vârf. "A vrut să continuie studiile, visa să devină CEO (n.r. - chief executive officer, adică Director General). A plecat mai întâi în Olanda să urmeze cursuri de Masterat, apoi s-a gândit că cel mai bine este în Anglia şi a plecat în UK, pentru a-şi urma visul şi a deveni CEO. Acolo, lucra, pentru că sunt scumpe cursurile şi îi mai lipseau nişte bani, era nevoie de nişte bani în plus", întăreşte Ani Mironov.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?