Paul Stănescu: Dragnea n-a avut curajul să-mi spună că vrea să plec din Guvern

 
Paul Stănescu şi Eugen Teodorovici, convocaţi de Dragnea la Parlament
Paul Stănescu şi Eugen Teodorovici, convocaţi de Dragnea la Parlament

Proaspăt demisionat din Guvern, fostul vicepremier paul Stănescu nu-l iartă pe Liviu Dragnea pentru modul necolegial în care l-a tratat. De altfel, Stănescu a sugerat că tocmai acest stil de a conduce PSD şi a te debarsa de oamenii care te-au ajutat este şi motivul pentru care PSD a scăzut la jumătate în sondaje. "La penultimul CEx am avut o discuţie de o jumătate de oră cu Liviu Dragnea şi Dumitru Buzatu, am vorbit despre excluderi şi remanieri, iar Liviu Dragnea nu a îndrăznit să spună că o să pună în discuţie poziţia mea în guvern. Apoi, Viorica Dăncilă a venit cu lista miniştrilor remaniabilil, eu nu mă regăseam, iar Liviu Dragnea a spus că trebui să discutăm şi despre remanierea lui Paul Stănescu. Putea să-mi spună, vezi că vreau să aduc în discuţie la CEx poziţia ta în guvern şi îmi dădeam demisia," a declarat Paul Stănescu.

Fostul vicepremier şi ministru al Dezvoltării a precizat că nu-şi retrage niciuna dintre criticile lnasate public la adresa lui Dragnea şi a apropiaţilor săi. "Pozitia mea publică e simplu răspunsul. Ştiţi unde lucrurile stau foarte rău pentru PSD? Ne aflăm la jumătate din scorul electoral pe care-l aveam când am ajuns la guvernare, ori asta nu e deloc în regulă, în condiţiile în care am majorat pensiile şi salariile, economia merge, şomajul e la un minim istoric." a mai declarat Stănescu. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?