Patru primari PNL excluși din partid

 

Decizia luată de Biroul Permanent Județean al PNL Caraș-Severin a fost confirmată ieri de către Comitetul Director al formațiunii politice. Patru primari care nu au obținut rezultate serioase la alegerile din 26 mai sau au fost dovediți că au colaborat cu PSD au fost excluși din PNL, cel mai cunoscut dintre ei fiind primarul din Moldova Nouă, Adrian Torma.

Acesta a fost prezent la ședința Comitetului Director și a declarat că nu are nicio colaborare cu PSD și că în mod tradițional la Moldova Nouă PNL a obținut scoruri foarte mici.

Comitetul Director a decis excluderea lui Adrian Torma și dizolvarea filialei locale, de construcția uneia noi fiind numit să se ocupe consilierul județean Ghiță Sporea.

S-a mai decis și excluderea primarului din Grădinari, care pierde și conducerea filialei, preluată de viceprimarul Marcel Merșa.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?