Paszkany, PRIMELE DEZVĂLUIRI despre POVESTEA DE DRAGOSTE cu Anamaria Feher

Arpad Paszkany şi Anamaria Feher
Arpad Paszkany şi Anamaria Feher

Arpad Paszkany (42 de ani) şi iubita lui, Anamaria Feher (23 de ani), au vorbit, în premieră, despre relaţia lor. Cei doi sunt împreună de cinci ani şi se iubesc la fel de mult ca în prima zi.

"Când cunoşti o persoană care îţi place, se produce un flash. Dacă flash-ul, dacă fluturii în stomac nu dispar după două săptămâni, îţi mai dai şase luni în care să te convingi că e ceva sudat, nu e ceva trecător. Dacă flash-ul meu se tot activează de cinci ani şi mă simt fericit, liniştit şi împlinit, înseamnă că am ales bine", a declarat paszkany, patronul lui CFR Cluj, în interviul acordat revistei OK!, citată de Click.

Povesteşte Anamaria Feher, iubita patronului echipei clujene: "M-am îndrăgostit la prima vedere. Nu-mi puteam lua ochii de la privirea lui. Mă capta. Eu dansam în baletul Andrei când ne-am cunoscut. M-a văzut prima oară în august 2007, la un concert al ei, susţinut cu ocazia centenarului CFR-ului. Un an mai târziu, ne-am întâlnit în clubul Obsession, la un concert Chris Willis. A realizat că mă mai văzuse, eu am fost şocată, nu-mi venea să cred că m-a remarcat, noi neavând, practic, nici un contact de la Teatrul Naţional. M-a întrebat dacă pot să-i dau numărul de telefon şi i l-am dat, convinsă fiind că n-o să mă sune".

Telefonul a venit două săptămâni mai târziu, surprinzând-o pe Anamaria în tramvai. "Eram în tramvai, veneam de la cursuri spre casă. Tramvaiul fiind zgomotos, am început să urlu fără să-mi dau seama, să fiu sigură că mă aude. Ne-am văzut într-o după-amiază de joi şi am stat la poveşti până a doua zi dimineaţa. Era diferit de toţi bărbaţii pe care-i cunoscusem până atunci. Eu întotdeauna mi-am dorit pe cineva mai matur, care să înţeleagă ce-mi doresc de la viaţă, ce-mi doresc de la un cuplu şi ce-mi doresc de la o profesie. Am găsit toată înţelegerea din lume la el din prima clipă. E confidentul meu numărul unu. E bărbatul ideal".

"Nu aş schimba nimic la ea. E ambiţioasă, dar exact cât trebuie, nu excesiv. Orice neajuns ar apărea în relaţia noastră îl dezbatem imediat, găsim întotdeauna variantă de mijloc, ca să nu ajungem să ne certăm. Nu ştim să ne certăm. Niciodată nu am plecat la culcare certaţi", a spus şi Paszkany

Chiar dacă sunt împreună de cinci ani, cei doi nu au încă planuri de căsătorie, aşa cum recunoaşte Anamaria: "Dacă te referi la inel, logodnă, căsătorie, nu ne batem capul cu asta. Deocamdată, suntem amândoi de părere că ne e foarte bine aşa".

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?