Pasiunea NEBUNĂ a unui motan: ce fură de la vecini şi duce acasă

 

Un motan pe nume Reginald pândeşte frânghiile de rufe ale vecinilor şi, în lipsa unei alte prăzi, fură tot ce găseşte, în special şosete şi lenjerie intimă, şi duce acasă.Reginald are patru ani, e o pisică alb cu negru, pe jumătate "norvegiană de pădure", şi, începând de anul trecut, a început să aducă acasă, stăpânilor, tot ce găseşte pe frânghiile de rufe ale vecinilor. Motanul a încetat furturile când a venit iarna, dar de cum s-a încălzit s-a întors la vechile obiceiuri.

Stăpâna motanului spune că a început să îşi avertizeze vecinii şi că încearcă să le înapoieze obiectele, însă nu reuşeşte întotdeauna, pentru că oamenii se jenează probabil să vină să îşi recupereze lenjeria intimă.


Reginald cere mereu recompense, spune stăpâna, pentru că "îşi închipuie că a fost bun" şi consideră că trebuie fie lăudat, fie răsplătit. Toate "bunurile furate" sunt prezentate, cu mândrie, stăpânilor, mai spune aceasta.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?