Parlamentul, precizare în limbaj de lemn despre ”incendiul” mediatizat: ”A rezultat mirosul de fum”

Camera Deputaților a transmis un comunicat de presă în care face precizări despre presupusul incendiu care ar fi avut loc loc dimineață, în clădire. Astfel, într-un limbaj tehnic ce aduce aminte mai degrabă de limbajul de lemn, se menționează cauzele incidentului: ”în subsolul clădirii, într-unul dintre tuneluri, s-au efecuat unele lucrări de mentenanță, activități curente de reparație și întreținere. În urma acestora, a rezultat mirosul de fum”. Redăm, în continuare, continuare, comunicatul de presă: 

”Ca urmare a unor relatări apărute în această dimineață în mass-media referitoare la incendiul din Palatul Parlamentului, facem următoarele precizări:

În subsolul clădirii, într-unul dintre tuneluri, s-au efecuat unele lucrări de mentenanță, activități curente de reparație și întreținere. În urma acestora, a rezultat mirosul de fum, care a fost aspirat de sistemul de ventilație, fără a produce însă vreun pericol.

Precizăm, de asemenea, că nu a fost nevoie de evacuarea personalului sau de alte măsuri specifice de urgență, așa cum apare în unele relatări de presă”, se arată în document.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?