Părinţii din Germania, înştiinţaţi că trebuie să distrugă păpuşa „Cayla, prietena mea“

 

Unor părinţii din Germania li s-a spus să distrugă o păpuşă pe care au cumpărat-o pentru fata lor deoarce ar putea să transmită informaţii personale.

Avertismentul a fost dat de Angenţia Federală a Reţelelor (Bundesnetzagentur) care supraveghează telecomunicaţiile. Cercetătorii de la această companie spun că hackeri pot sa folosească dispozitivul bluetooth ataşat păpuşii pentru a asculta şi a vorbi cu copii care se joacă cu ea, scrie Mediafax.ro.
 
Păpuşa nu este suspectibilă doar la atacurile hackerilor. Un experiment a arătat că un străin poate accesa software-ul păpuşii şi poate vorbi direct cu copilul. 
Producătorul păpuşilor Genesis Toys nu a comentat până la acest moment avertismentul.
 
Grupul Vivid Toys care distribuie păpuşa, a spus în trecut că astfel de atacuri sunt izolate şi realizate de specialişti, dar că vor lua în calcul aceste informaţii şi vor îmbunătăţii jucăria.
 
Experţii contrazic însă compania, spunând că problema nu este rezolvată. 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Anke van der Pierre
20 Jun 19:10
Vreau să-i mulțumesc domnului Bubuza că mi-a adus înapoi fostul meu iubit, iubitul meu și că am iubit pe atât de mult, relația noastră a fost cu adevărat uimitoare și am învățat că nu vom putea niciodată să o facem fără unul pe celălalt, deși l-am iubit atât de mult încât niciodată nu am știut el a fost obosit de relația și el a fost interesat de cel mai bun prieten al meu. Sa despărțit de mine și am fost devastat, mi-am plâns ochii înainte de a merge la culcare în fiecare noapte, viața și visele mele au fost zdruncinate, am fost frustrat până când am intrat în contact cu un vechi prieten al meu care ma introdus apoi la domnul Bubuza vrăjitorul magic Magic. Lordul Bubuza mi-a dat instrucțiuni cu privire la ce să fac și am aderat strict la ea și mi-a spus că prietenul meu se va întoarce la mine cerșind în 12-16 ore, după ce a făcut tot ce mi-a cerut să fac, iubitul meu a venit la mine cerșind și plângând pe genunchi. Toate datorită domnului Bubuza pentru lucrările sale minunate. Dacă aveți o problemă de genul asta sau cel mai rău decât acest lucru contactați domnul Bubuza pentru o soluție permanentă și nu veți regreta niciodată întâlnirea cu el. Contactați Domnul Bubuza Via e-mail: (lordbubuzamiraclework@hotmail.com). sau prin intermediul WhatsApp: (+1 505 569 0396)
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?