Părinții fetei de 13 ani au fost uciși în casă, iar ea a dispărut. După 3 luni, ceva incredibil...

 
A fost gasita in viață - Jayme Closs
A fost gasita in viață - Jayme Closs
A fost gasita in viață - Jayme Closs A fost gasita in viață - Jayme Closs A fost gasita in viață - Jayme Closs

Jayme Closs este considerată o eroină în SUA după drama uriașă prin care a trecut.Data dispărută în luna octombrie, când părinții săi au fost găsiți morți în casă, și căutată cu îndârjire de rude, vecini și polițiștii din Winsconsin (SUA), Jayme Closs și-a făcut apariția joi seară, pe un drum aflat la 100 de km de locul unde fusese ținută captivă.

Fata are doar 13 ani și a reușit să fugă singură de cel care îi ucisese părinții și o ținuse prizonieră atâta timp. Ea merită să fie tratată că un adevărat erou, a declarat șeriful din Barron County, într-o conferința de presă ținută după ce acest caz dramatic s-a încheiat cu bine, relatează presă americană

Mii de voluntari și numeroase forțe de ordine au participat la căutarea fetei în toată această perioadă, impresionați de cele întâmplate, scrie Ziare.com. Au fost organizate campanii pentru găsirea ei, s-au urmărit numeroase piste, s-au deschis pagini pe rețelele de socializare pentru obținerea de informații.

La mijlocul lunii octombrie, polițiștii i-au găsit pe părinții lui Jayme împușcați în casă, dar nici urmă de fată. Acum s-a aflat că ea fusese ținta tot timpul. Jake Patterson (21 de ani) plănuise răpirea ei și uciderea părinților.

Anchetatorii dezvăluie acum, după arestarea lui, că bărbatul chiar s-a ras complet pe cap pentru a reduce la maximum riscul de a lasă vreo urmă la locul crimei.

"Această copilă a scăpat pentru că a avut voința să supraviețuiască", a mai comentat șeriful local, precizând că Jayme a reușit să fugă într-un moment în care cel care o ținea captivă nu era acasă.

Criminalul a fost prins:Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?