Părinții l-au abandonat în spital, la naștere. Atunci, asistenta a luat copilul și... A înțeles tot!

 

Adam s-a născut sănătos. Avea plămâni, o inimă care bate și un creier funcțional. În ciuda acestui fapt, părinții lui au decis să-l abandoneze, pentru că s-a născut cu defecte fizice.Mai exact, micuțul nu avea nas, mâini și pleoape, și avea picioarele împreunate, ca într-o coadă de pește. În zadar au încercat medicii și asistentele să-i facă pe cei doi să-și revizuiască decizia. Părinții l-au părăsit.

După mai multe analize medicale, copilașul a fost diagnosticat cu boala genetică numită sindromul Bartsocas-Papas.

Pătrunși de drama bebelușului, medicul și asistenta care au asistat la naștere și care erau soț și soție, l-au adoptat pe Adam.

L-au supus pe copil la mai multe intervenții chirurgicale, suportând cheltuielile operațiilor, care s-au ridicat la 100.000 de dolari.

Adam este acum un băiat aproape normal, scrie shareably.net, cu toate acestea în ochii părinților adoptivi el este copilul perfect.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?