Parcul Cișmigiu din București, focar de infecție. Ce s-a descoperit aici

Parcul Cişmigiu din Capitală s-a transformat într-un focar de infecţie! De vină? Autorităţile care uită să cureţe băncile acoperite de găinaţul şi fulgii porumbeilor care şi-au făcut cuiburi în zonă. Medicii trag un semnal de alarmă şi spun că din cauza găinaţului ne putem alege cu boli grave de plămâni şi cu infecţii digestive care ne pun viaţa în pericol.

La orele prânzului, câţiva angajaţi ai firmei de salubrizare curăţă trotuarele din apropierea parcului şi dau asigurări că alţi colegi de-ai lor se ocupă şi de spălarea băncilor pline de găinaţ. În realitate însă, în parc nu este nicio echipă a firmei de salubrizare şi băncile nu au mai fost curăţate de multă vreme, conform Realitatea TV.

Vestea proastă este că din cauza găinaţului de porumbel ne putem alege cu boli grave. Unele care se localizează la plămâni şi ne pun viaţa în pericol.

Pe lângă acestea, porumbeii pot transmite microbi şi bacterii responsabile de encefalită, histoplasmoză, salmoneloză sau alergii.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?