Parchetul General are o plângere pe numele procurorului Uncheșelu. Precedentul DNA

 
Parchetul General
Parchetul General

Parchetul General anunță că are înregistrată o plângere pe numele procurorului Jean Uncheşelu. Un dosar asemănător a fost anchetat şi de DNA, care a dispus netrimitere în judecată.

Parchetul General confirmă că a primit de la "Romanian Community Coalition" o plângere penală pe numele procurorului de la Direcţia Naţională Anticorupţie Jean Uncheşelu, însă subliniază că a mai existat o plângere asemănătoare soluţionată de DNA prin netrimitere în judecată.

"Pe rolul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost înregistrată o plângere formulată de Romanian Community Coalition ce a fost repartizată spre soluţionare Secţiei de urmărire penală şi criminalistică, fiind în prezent în analiză. Totodată, menţionăm că, în urma verificărilor efectuate, a rezultat că un dosar ce viza aceleaşi aspecte cuprinse şi în prezenta plângere a fost soluţionat de către Direcţia Naţională Anticorupţie, în cauză fiind dispusă o soluţie de netrimitere în judecată", se arată într-un comunicat al Parchetului General.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?