Parchetul a lărgit cercul către complicii lui Dincă. "Luiza a fost dată mai departe"

 

Parchetul a lărgit miercuri cercul de analiză către potențialii complici ai lui Dincă, a declarat avocatul familiei Luizei, Tonel Pop.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat miercuri seara că are date și informații care nu pot fi făcute publice pentru moment, pentru a nu influența ancheta, date ce arată că Luiza a fost victima unei rețele de trafic de persoane.

Acesta a subliniat că Parchetul a lărgit cercul de apropiați al lui Gheorghe Dincă, care i-ar putea fi colaboratori în săvârșirea acestor fapte odioase.

„Față de celelalte potențiale victime cred că Luiza era foarte interesantă pentru el. Nu s-ar fi îndurat să o omoare și a dat-o mai departe. Era o femeie frumoasă și nu impune un risc. Cred că Luiza poate fi traficată și nu moartă”, a afirmat Tonel Pop la Antena3.

”Sunt date și informații care mă conduc către această concluzie. Astăzi s-a început o anchetă extinsă în sensul în care se urmărește anturajul acestui individ. Parchetul a lărgit cercul către potențialii complici ai acestuia”, a mai spus Tonel Pop.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Viki
08 Aug 08:47
Daca si criminalul recunoaște ca a ucis o ,slabe șanse. Ne am bucura sa mai trăiască. Personal n as crede sa mai aibă complici.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?