Par cupluri fericite, dar adevărul este cu totul altul: de ce fac senzaţie pe internet

 

Se pare că fenomenul selfie a ajuns să destindă și procese sociale complicate precum sunt divorțurile. Cel puțin de asta ne convinge o nouă mișcare care ia naștere pe rețelele sociale, utilizând hastagul #divorceselfie.

Partenerii care divorțează își postează pe internet selfie-uri fericite, pentru a demonstra că divorțurile se pot termina și pe o notă pozitivă, nu doar cu lacrimi și scandal.

Fenomenul a luat naștere la sfârșitul verii, atunci când doi soți, pe nume Shannon și Chris Neuman, pozau într-un #divorceselfie și distribuiau fotografia pe rețelele sociale. Fotografia a fost distribuită pe Facebook și a atras imediat atenția internauților.

 

Here's Chris Neuman and I yesterday after filing for divorce! But we're smiling?! Yep, we're kooky like that. Are we...

Posted by Shannon Neuman on Thursday, August 27, 2015
Azi, hastagul #divorceselfie este utilizat în continuare pe rețelele sociale, în descrierea fotografiilor care ilustrează divorțuri pașnice.

Mulți dintre soții care divorțează și acceptă să rămână în relații bune, își fac selfie-uri chiar cu certificatul de divorț, dând de înțeles că decizia a fost luată de comun acord și că vor rămâne în relații de prietenie. Ba din contra, alții pozează în selfie-uri chiar cu paharele de tărie în mâini, scrie ea.md.

Așadar, zâmbetele și îmbrățișările sunt la ordinea zilei în aceste fotografii, iar în curând, fenomenul ar putea deveni un adevărat trend pe internet.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?