Pantofii miros după ce îi porți? Iată cel mai simplu mod de a scăpa definitiv de această problemă

Pantofii miros după ce îi porți? Iată cel mai simplu mod de a scăpa definitiv de această problemă
Pantofii miros după ce îi porți? Iată cel mai simplu mod de a scăpa definitiv de această problemă

Inevitabil, atunci când picioarele transpiră mult, interiorul pantofilor tăi va capătă un miros neplăcut.Iată ce puteţi face pentru a înlătura mirosul urat din încălţăminte:

1. Păstraţi-va pantofii într-un loc luminos şi aerisit, nu într-un şifonier sau dulap întunecat, în care bacteriile prosperă.

2. De câte ori nu purtaţi pantofii respectivi, puneţi în ei un săculeţ umplut cu ace de cedru. Puteţi cumpără aceste ace de cedru sub formă de pliculeţe din bumbac special confecţionate pentru pantofi. Acestea absorb umezeală şi neutralizează mirosurile neplăcute.

3. De asemenea, puteţi cumpără punguţe din plasa umplute cu zeolit, un mineral natural vulcanic care absoarbe şi elimina mirosul şi umezeală. După ce i-aţi folosit, puteţi să expuneti aceşti săculeţi la soare timp de şase ore pentru a se elimina mirosurile neplăcute.

4. Se pare că şi nisipul pentru pisici (curat) funcţionează. Puneţi puţin nisip într-o şosetă veche şi introduceţi-o în pantofi ori de câte ori nu îi purtaţi, pentru că până la urmă pentru asta este şi conceput acest nisip: neutralizarea mirosurilor şi absorbţia umezeli.

5. Cumpăraţi branturi absorbante care conţin cărbune activat şi decupaţi-le pentru a se potrivi exact în pantofi. Înlocuiţi-le la fiecare trei sau şase luni.

6. Dacă pantofii dumneavoastră au branturi care se pot scoate, faceţi acest lucru şi uscaţi-le după ce aţi folosit pantofii, iar din când în când spălaţi-le în maşină de spălat. (sursa: BZI.ro)

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?