Panică în Olt! Taur agresiv, lăsat liber: un bărbat atacat, în stare gravă la spital

 
Panică în Olt! Taur agresiv, lăsat liber: un bărbat atacat, în stare gravă la spital
Panică în Olt! Taur agresiv, lăsat liber: un bărbat atacat, în stare gravă la spital

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din comuna Topana, a ajuns în stare gravă la spital după ce, miercuri seara, a fost atacat de un taur agresiv lăsat liber pe uliţele localităţii. Potrivit localnicilor, animalul terorizează comunitatea de mai multe luni, proprietarul refuză să-l ţină închis, iar poliţia şi primăria spun că nu pot să intervină.

Localnicii spun că proprietarul animalului refuză să îl închidă, iar taurul a distrus mai multe culturi agricole şi prin agresivitatea pe care o manifestă este un pericol pentru bătrâni sau copii. Taurul are o greutate de aproximativ 700 de kilograme.

„Vecina, săraca, a chemat şi primăria pentru i-a distrus porumbii. A venit şi poliţia, s-a sunat la 112, dar nimic. Alţi vecini au ajuns la disperare. Pe proprietar nu-l interesează, nici nu-l leagă, nici nu-l ia. A terorizat toată comuna Topana: o ia prin livezi, prin grădinile oamenilor. Sunt trei luni de când îl ţine liber. Am o nepoată de cinci ani pe care o s-o aducă în vacanţă, sunt şi oameni bătrâni. Animalul are în jur de 700 de kilograme şi ne e frică efectiv”, mărturiseşte o femeie din Topana, citată de realitateadeolt.net.


Miercuri seara, un bărbat în vârstă de 68 de ani a fost atacat de bovină. Bătrânul a ajuns în stare gravă la spital cu multiple fracturi, printre care una de mandibulă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?