Pană de curent majoră, în Marea Britanie: circulaţia aeronautică, feroviară şi rutieră, afectate

 
Pană de curent majoră, în Marea Britanie
Pană de curent majoră, în Marea Britanie

Unele zone din Londra, sud-estul şi nord-vestul Angliei, precum şi Scoţia au rămas, vineri seara, pentru scurt timp, fără electricitate, fiind afectate circulaţia aeronautică, feroviară şi rutieră, precum şi sute de mii de persoane, la o oră de vârf, a indicat, pentru BBC, operatorul UK Power Networks, care impută incidentul administratorului reţelei de înaltă tensiune.

La Londra, penele de curent au antrenat probleme la nivelul circulaţiei trenurilor aflate în imposibilitate să mai funcţioneze, potrivit operatorului feroviar Thameslink. Semafoarele rutiere au fost de asemenea scoase din funcţiune. A fost afectată şi activitatea aeroporturilor, potrivit Reuters.

Potrivit agerpres.ro, trenurile care veneau şi cele care plecau din Londra, inclusiv liniile Thameslink, Southern şi Gatwick Express, au avut întârzieri, iar unele curse au fost anulate. La rândul său, Societatea naţională feroviară a comunicat că un număr mare de trenuri au fost afectate.


Furnizarea de curent electric a putut fi restabilită în cursul serii, a indicat, puţin după ora locală 19:30, pe Twitter, societatea UK Power Networks.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?