Paleologu și Baconschi, răspunsuri dure pentru Elena Udrea, după episodul ”bătăliei pe doctorate”

 

După ce Elena Udrea a făcut public, la ”Jocuri de Putere”, episodul în care intelectualii din PMP au vrut să  stabilească lista pentru europarlamentare în funcți de studii și doctorate, doi dintre cei vizați, Teodor Bacosnschi și Teodor Palelologu,  au dat un răspuns dur pentru Elena Udrea,  Baconschi scriind pe pagina sa de favebook, că ”oamenii școliți sunt luați peste picior la tv, de către politicieni care au diplome cumpărate”. 

Teodor Paleologu a reacționat după ce Elena Udrea a dezvăluit că cei care făceau  parte din grupul intelectualilor din PMP, au avut o dezbatere care durat până la 7 dimineața, pentru a decide pe baza doctoratelor, cine va intra în cursa pentru europarlamentare. Astfel acesta a postat pe pagina sa de facebook un comentariu  dur la adresa Elenei Udrea, în care  a menționat că nu a criticat-o niciodată pe Elena Udrea, ci doar a spus că va semna pentru Klaus Iohannis. În plus acesta a făcut referire și la remarca președintelui PMP , care a  spus că acolo unde ”este carte multă, este și multă prostie”,  completând la rându lui, că acolo unde este carte puțină,  este și mai multă prostie. Mai mult, Paleologu a mai scris că disputa pe tema candidaturilor a fost una dintre cele mai ridicole situații în care a fost pus în scurta sa carieră politică:

”Eu nu am criticat-o niciodată "la scenă deschisă" pe Elena Udrea, ci am spus doar că am semnat pentru Iohannis și că ezit încă dacă să votez pentru Iohannis sau Macovei. Atît și nimic mai mult. Vorba din popor cum că "unde e multă carte, e și multă prostie", e cît se poate de adevărată cu amendamentul că unde e carte puțină, e și mai multă prostie. Iar unde nu e carte deloc, e beznă totală. Cît despre întîmplarea relatată de Elena Udrea, este vorba într-adevăr de una dintre cele mai ridicole situații în care m-a pus scurta mea carieră politică: stabilirea locurilor pe lista de la europarlamentare într-un conciliabul de douăsprezece ore cu Funeriu, Baconschi și Preda (nici vorbă de Papahagi la acea întîlnire). Își aduc și ei aminte, fără îndoială, că am utilizat chiar termenul de "grotesc". Dar tot grotesc și chiar odios este ca Pinalti să tranșeze discuția în felul său caracteristic: "Lasă vrăjeala, scoate banii". De atunci, o știe tot partidul, nu am mai pus niciodată piciorul la reuniunile lor.

Teodor Baconschi a avut la rândul său o reacție pe facebook, după anunțul făcut de Elena Udrea, spunând că în țara în care oamenii școliți sunt linșați la T de către politicieni cu diplome cumpărate,  are o rugăminte cptre candidații la preșpedinție: să nu mai ceară respect:

”În țara unde oamenii cei mai școliți și mai creativi sunt linșați ani de zile la tv., acuzați calomnios, batjocoriți de postaci și luați peste picior de politicieni cu diplome cumpărate, am și eu o amicală rugăminte către candidații noștri la președinție: nu mai vorbiți despre ”respect”. E deja prea mult...”,  a postat acetsa pe facebook. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
2 -3
Falsi intelectuali!
02 Oct 11:59
Inca o dovada ca Elena Udrea are dreptate in ceea ce priveste pe falsii intelectuali care nu au dorit decat salariile mari de la Burxelles. Se lauda cu Sorbona lor, mai ceva manelistii cu banii si averile. Am intrat pe top-ul primelor 500 din lume si Sorbona lor nu se afla in acest clasament. Inca ceva, la aceste facultati merg numai cei cu bani nu neaparat cei foare inteligenti. Este o moda si la noi de 24 de ani, sa mergi la tot felul de cursuri in strainatate ca sa dea bine la CV! Baconschi isi cauta casa de lux in Bruxelles desi listele pt europarlamentare nici nu erau facute! Ca sa vedeti si voi cine sunt acesti lenesi, acesti parveniti in politica, totdeauna numiti in fuctii fara sa dea vreodata examenul in direct cu romanii si care l-au dat au pierdut, ex Baconschi, de doua ori a pierdut in fata oamenilor!
Răspunde
2 -3
Ingratitudine, labilitate, inconsecventa...
02 Oct 11:52
Hei, tu, Theo...in momentul in care ai scris erai calare pe tricicleta si scriai textul pe Iphone? Da? Pai vezi ba, nazdravane, ca unde e scoala multa e si temmbelism cat cuprinde? Demonstratia ca scoala multa subrezeste troacele este trista ta insonsecventa ceea ce denota un psihic labil si te face un om in care sa n-ai incredere niciodata! I-auzi la el : Johannis sau Macovei! De ce nu Vadim, bai, cioflingare? Tu esti mai rau decat traseistii care merg spre Ponta sau Oprea, esti o otreapa jalnica!!! Baconschi? Ce contributie are el la luninarea mintilor romanilor care cred in biserica lui ca in night-uri? Un pupincurist de clasa invatat cu nemunca, lenea si vorbe fara sens ingaimate ca sa nu zica boborul ca e mut ca Johannis! Siktir!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?