Pagube de aproape 26 milioane de lei produse de inundaţii în Maramureş

 
Foto: RTV
Foto: RTV
Valoarea pagubelor înregistrate în judeţul Maramureş, în urma inundaţiilor a crescut la aproape 26 milioane de lei, după ce au fost centralizate datele şi pentru luna iulie.

Ploile abundente din luna iulie au afectat patru localităţi din judeţ, fiind afectate două locuinţe şi aproape 100 de anexe gospodăreşti, însă pagube s-au înregistrat şi la infrastructura rutieră. Dacă în luna iunie, ploile au creat pagube în Maramureş de aproape 20 de milioane de lei, în iulie, problemele s-au agravat, fiind afectate oraşele Şomcuta Mare, Tăuţii Măgherăuş, Ulmeni şi comuna Mireşu Mare. În total pagubele înregistrate în această lună în urma inundaţiilor se ridică la 5,8 milioane de lei.

Prefectul judeţului Maramureş, Sandu Pocol, a anunţat că a fost întocmită o adresă care va fi înaintată la nivel central şi prin care se va solicita alocarea de fonduri necesare în vederea înlăturării efectelor negative create de ploile abundente, dar şi pentru ajutorarea familiilor care au avut de suferit în urma inundaţiilor.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?