Pădurea bizară din România. Este locul preferat al cuplurilor

 

O pădure din România, creaţia unui artist plastic, este locul preferat al mirilor. Din păcate, turiştii aruncă gunoaiele peste tot.

Este vorba de "Pădurea colorată" de la Poienari, creație a artistului plastic gorjean Mihai Țopescu. Locul a devenit un punct de atracție pentru turiști, scrie igj.ro

Din păcate, mulți dintre turiști nu respectă natura și creația artistică, astfel că aruncă în pădure tot felul de gunoaie, de la ambalaje și până la haine sau PET-uri.

Pădurea colorată” a luat naștere în acest an, în urma inițiativei artistului plastic Mihai Țopescu, fiind un „manifest-artistic împotriva defrișărilor abuzive”. Sute de copaci din Dumbrava Poienari au fost colorați cu vopsea ecologică, intervenția artistică având scopul redescoperirii frumosului în natură!  Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?