Pădure olimpică în Anul Centenar

 
Mihai Covaliu
Mihai Covaliu

Pădure olimpică în An Centenar la Muzeul Național al Satului, transmite Realitatea TV.O sută de sportivi de performanță și-au dat întâlnire acolo și fiecare a plantat câte un brad. În total, o sută de pomi au fost sădiți pentru a marca anii trecuți de la Marea Unire.

La Muzeul Satului din Capitală au ajuns cei mai valoroși sportivi pe care îi are România. O sută de olimpici de la 14 discipline sportive, care au vrut neapărat să marcheze centenarul Marii Uniri, printr-un gest inedit.

"Cred ca e un eveniment istoric. E un mod foarte prietenos de a ne întâlni, in postura asta si cred ca o buna parte din lucrurile acestea sa le patram asa, peste alti o suta de ani, sa vina generatiile dupa noi, sa planteze urmatorii pomi", a declarat Ivan Patzaichin, sportiv olimpic.

Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român a declarat:
"Este un proiect de suflet, in primul rand. este un proiect pe care il dorim sa fie unul motivational, sa fie unul care sa inspire pe tinerii sportivi, pentru că au ocazia să vadă, aici la Muzeul satului, peste 100 de medaliați olimpici".Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?