,,Pacificatorul''Dragnea, un nou atac la Iohannis: ,,Dezbină și cultivă industria urii''

 
Dragnea s-a ascuns la Sibiu. Emisiunea TVR "Viața satului", filmată în secret. Revoltă în sat!
Dragnea s-a ascuns la Sibiu. Emisiunea TVR "Viața satului", filmată în secret. Revoltă în sat!
Dragnea s-a ascuns la Sibiu. Emisiunea TVR "Viața satului", filmată în secret. Revoltă în sat! Dragnea s-a ascuns la Sibiu. Emisiunea TVR "Viața satului", filmată în secret. Revoltă în sat!

Dragnea a reluat, la Adevărul Live, atacurile furibunde la adresa lui Iohannis. Acesta îl acuză pe președintele Iohannis  că a dezvoltat ,, o industrie a urii, care dezbină societatea și care va avea, pe termen scurt, efecte asupra creșterii economice.'' 

"Constatăm un nivel de radicalizare a societăţii destul de pronunţat. Oamenii preiau violenţa limbajului de la vârful politicii. Şi în şcoli s-a ajuns ca elevii să fie violenţi în limbaj, între ei şi cu profesorii. Unul dintre principalii vinovaţi este Iohannis. 

A început cu construcţia acestei industrii a urii imediat după alegerile parlamentare din 2016. A doua zi după alegeri l-a chemat pe Tăriceanu pentru a încerca să răstoarne majoritatea, nerespectând votul. Face mult rău socieăţii", a mai precizat Dragnea.

Tot la Adevărul Live, liderul PSD le-a  transmis contestatarilor să aibă o abordare pragamatică.

"Dacă ar fi să-mi formez o părere despre un partid, m-aş uita întâi ce a făcut acel partid în mod concret. E mai bine în mediul economic? E mai bine. Creşterea economică nu vine din cer'', a mai spus Dragnea.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?