Imagini șocante de la spitalul din Slobozia. Pacienți hrăniți cu lături

 

Pacienți hrăniți cu lături la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Jurnaliștii de la realitateadeialomița.net au postat imagini scandaloase, în care se vede o farfurie ce conține un lichid de culoare incertă, în care plutesc niște resturi de legume. 

Felul doi este un soi de tocană de cartofi. Postarea a strâns o mulțime de comentarii critice la adresa managerului Mariana Iancu. Hrana necorespunzătoare oferită pacienților ar putea avea ca explicație faptul că doar 10 lei li se alocă pe zi.

Valoarea alocației de hrană e stabilită prin hotărâre de guvern, însă poate fi suplimentată pentru spitalele afle în subordinea autorităților locale. Dar la Slobozia acest lucru nu se întâmplă.

Toate sumele alocate de Consiliul Județean s-au îndreptat către achiziția de bunuri și servicii.

Jurnaliștii Realitatea au încercat să ia legătura cu managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia, pentru un punct de vedere, dar până la ora transmiterii acestei știri nu a putut fi contactat. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?