Ozana Barabancea s-a transformat! Acum are un ten luminos și ferm, fără injecții

Ca orice vedetă care se respectă, Ozana Barabancea are grijă de imaginea sa întreţinându-se periodic cu tratamente de înaltă clasă. La Centrul de Estetică Hipocrat, vedeta Antena 1 a avut parte de un tratament de regenerare intensă a pielii feţei cu oxigen hiperbaric şi soluţie salină.Această procedură de exfoliere cu jet de oxigen şi soluţie salină curăţă foarte bine tenul şi stimulează regenerarea celulară. Procedura urmează cu aplicarea unor substanţe cu seruri bazat pe peptide şi lipozomi, care penetrează în straturile profunde, iar pielea devine hidratată, luminoasă şi fermă. Masajul cu cremă hidratantă care revitalizează şi hrăneşte tenul are un efect de lifting extraordinar, obţinut fără niciun fel de injecţii. Tratamentul urmat de Ozana Barabancea este recomandat a fi efectuat o dată pe săptămână, timp de şase săptămâni, iar apoi o singură dată pe lună.

"Această procedură e mai mult decat terapie. Este vorba de un tratament compllex pentru că starea aceea de după influențează extraordinar psihicul, respectul de sine și implicit randamentul în orice activitate întreprind. Astfel mi-am reordonat prioritățile. Frumusețea înseamnă sănătate și sănătatea e frumusețe! Merg și îmi disciplinez viața. Am ales ce e mai bun pentru mine", a scris vedeta pe pagina sa de facebook.

Alte subiecte pe Realitatea.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?