Ovidiu Raeţchi (PNL), despre implementarea tehnologiei 5G: ”PSD se joacă cu securitatea României”

 

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, vicepreşedinte în Comisia de Apărare, consideră că PSD și Viorica Dăncilă au un comportament tot mai suspect și îngrijorător față de tema strategică a implementării tehnologiei 5G în Romania.

Ovidiu Raeţchi spune că Guvernul PSD refuză în continuare deblocarea procedurilor 5G, în acord cu principiile asumate de șeful statului și de președintele american.

”Comportamentul PSD și al Vioricăi Dăncilă față de tema strategică a implementării tehnologiei 5G în Romania devine tot mai suspect și îngrijorător. Reacția agresivă a premierului după ce președinții României si SUA au semnat un acord pe acest subiect a reprezentat un prim semnal de alarmă: "Președintele Iohannis și-a dat cu părerea" a mârâit atunci caraghiosul prim-ministru care credea că Pakistanul e membru UE, deși Ministerul Comunicațiilor fusese implicat în negocierea acelui memorandum.

Faptul că nu a fost doar o criză de ignoranță specifică doamnei Dăncilă, ci o îndepărtare tot mai limpede de parteneriatul strategic cu SUA, devine evident în aceste zile, când aflăm că Guvernul PSD refuză în continuare deblocarea procedurilor 5G, în acord cu principiile asumate de șeful statului și de președintele american.

Riscăm să pierdem foarte mulți bani, riscăm să pierdem credibilitate externă. Dar, mai presus de toate, PSD se joacă cu securitatea României și cu parteneriatele care ne definesc apartenența la lumea liberă. Nu e prima dată când se întâmplă lucrul ăsta: și tentativa oamenilor lui Dragnea de a-l destitui pe seful Statului Major al Apărării, considerat un promotor al parteneriatului cu SUA, a făcut parte din același gen de acțiune menită să ne discrediteze.

Ca să nu mai vorbim de întârzierea iresponsabilă a programului de modernizare a Armatei. Având în vedere senzația generalizată de nepregătire si simplitate intelectuală lasată de Viorica Dăncilă, rămâne deschisă întrebarea: înțelege ea măcar ce pune în pericol, care sunt mizele pentru România? Sau totul pare o joacă în lumea naivă și roz "hehemakeaphoto"?”, a scris, pe Facebook, deputatul Ovidiu Raeţchi.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Emanati din ‘89 si slugoii lor au o tema clara !!!
13 Sep 20:21
Dizolvarea tarii si exterminarea sau alungarea poporului !!! Este EVIDENT !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?