"Oricum, nu apuc 60 de ani!" - Premoniţia cutremurătoare a lui Andrei Gheorghe

"Oricum, nu apuc 60 de ani!" - Premoniţia cutremurătoare a lui Andrei Gheorghe
"Oricum, nu apuc 60 de ani!" - Premoniţia cutremurătoare a lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe. Selectiv, exigent, cu o inteligență sclipitoare, dar și cu un farmec aparte, Andrei Gheorghe era dorit de mulți drept prieten. Nu toți aveau privilegiul, însă aceia cu care a băut o bere, a fumat o țigară și a pierdut nopți la povești, abia își găsesc cuvintele după ce au aflat că și-au pierdut camaradul. Mai mult, aceștia au început să pună cap la cap diverse întâmplări, încercând să găsească o explicație pentru moartea prematură a lui Andrei Gheorghe.Andrei Gheorghe. Fumatul excesiv, o problemă de sănătate mai veche, de care n-ar fi spus nimănui, îngrijorări, premoniții, resemnare.Toate acestea au fost aduse în discuție pe pagina de Facebook a lui Andrei Gheorghe, acolo unde mesajele prietenilor curg cu duiumul din momentul în care au aflat că strălucitul om de radio și televiziune a murit la doar 56 de ani. Câțiva cunoscuți observaseră o schimbare în comportamentul lui Andrei Gheorghe, și anume că acesta renunțase la alcool și la țigări, plăceri care-i însoțeau mereu poveștile,ieșirile, vacanțele. "Ieșisem cu el la deschiderea unei cârciumi, acum vreo două luni, și băuse apă plată, ceea ce nu îi stătea în fire. Încercând să fac o glumă despre asta, i-am trimis un mesaj cu La mulți ani, de 8 Martie. Nu mi-a răspuns. Zilele trecute i-am scris pe Facebook, era inactiv de mult timp…", scrie Adrian în postarea sa. Imediat, prietenii comuni au completat, povestind situații care acum îți dau fiori. Și-a presimțit Andrei Gheorghe sfârșitul?

Ultimele fotografii cu Andrei Gheorghe, înainte să moară. Radia de fericire

Andrei Gheorghe. "Când am citit știrea, mi-a trecut prin cap un singur moment: eram mulți cu salvamarii în Neptun, pe plajă, el stătea rezemat de o motocicletă, nu mai știu a cui era, și s-a trezit brusc:  "Bă, tu știi că oamenii mai și mor?" Așa din senin, fix aia mi-a trecut prin cap. Dumnezeu să îl odihnească!", scrie un alt prieten, iar completarea a venit imediat: "Zicea:  "Și dacă am băgat 2 pachete azi, ce? Oricum nu apuc 60..." Din păcate a avut dreptate”.

Ultimul mesaj transmis de Andrei Gheorghe înainte să moară: Totul trece...

Sursa: click.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?