V.Orban, reales președintele Fidesz. "Trebuie apărată identitatea Ungariei în fața unor politici UE"

 

Premierul ungar Viktor Orban a fost reales duminică, la Congresul Fidesz, președinte al acestui partid, el primind un vot unanim din partea celor 1.358 de delegați, informează agenția MTI.

 
 


Al 27-lea Congres al Fidesz s-a desfășurat în perspectiva alegerilor legislative din primăvara anului viitor, la care acest partid conservator este considerat favorit. 'Caracterul particular al Fidesz este că niciodată nu se mulțumește doar cu câștigarea unor alegeri; noi dorim mult mai mult (...). Dorim să vedem cum poate întreaga națiune, cum pot toți ungurii, să câștige în urma acestor alegeri', a spus Orban.

Acesta a enunțat în intervenția sa cele trei priorități pe care și le-a stabilit, respectiv consolidarea rezultatelor din ultimii șapte ani, consolidarea fundației ideologice și spirituale a partidului și apărarea viitorului Ungariei în actualul context european.

Referindu-se la acest ultim aspect, președintele Consiliului Național al Fidesz și totodată președinte al parlamentului de la Budapesta, Laszlo Kover, a susținut că trebuie 'apărate cultura, credința, limba, identitatea, suveranitatea Ungariei' în fața unor politici promovate de la Bruxelles și de unele state vest-europene, cum ar fi cea privind migrația.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?