Orban, despre actualul guvern PSD: Este cel mai idiot din istoria României

 

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că nu a văzut în viața lui miniștri ”atât de inculți” precum cei din actualul Executiv, menționând că acest guvern este ”cel mai idiot” din istoria României.”De aici pleacă toate relele, de la distrugerea calității managementului politic. Am ajuns în vârf, într-un fund pe care nu-l mai putem accepta. Toate țările sunt conduse de oameni care au în spate pregătire și echipe de profesioniști. Astăzi managerii politici publici pe care ni-i dă PSD sunt la genunchiul broaștei”, a declarat Ludovic Orban.

Președintele PNL a mai precizat că oameni ”atât de inculți” nu a văzut niciodată și că nu înțelege cum social-democrații îi pot accepta în fruntea ministerelor.

”Cred că este cel mai idiot Guvern din istoria României, cei mai proști miniștri care au existat vreodată în istoria României. Nu înțeleg cum membrii PSD pot accepta o asemenea situație”, a declarat Ludovic Orban.

Guşă: Scrisoarea nemulțumiților din PSD își va face efectul, nu mai e cale de întoarcere

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Vai,tu,Levente Berie,ce mare ești !
16 Sep 07:17
Dl Ponta si ai lui,alegeau ministrii din cei propuși de SRI,daca nu chiar ofiteruș.Dl Drgnea a decis ca partidul sa numeasca ministrii și a început lupta pentru putere si pentru funcții.Doamna Firea a turbat când s-a fluturat ideea unui candidat comun la presedinte,e drept,avea la rânză si problema centurii,promisă drumarilor,care preseaza.Dar vorba aia ,unde dai si unde crapă! Doamna Firea vrea cu acolitii ei schimbări la partid,să aceeadă la decizii,dl Orban vrea puterea toata,somat de oamenii de afaceri ,amenintati cu salariul minim pe economie și ,mai nou,cu dividentele si transferul nemăsurat al băncilor...Nu mai vorbim de lupta doameni Firea cu vechiul sistem ,cel care conducea tara,cu oameni si dosare,cu televiziuni si deontologi,etc.O fi presat sistemul ,cu metodele lui Beria ,care spunea :„Orice om e cinstit ,atăta timp cât nu ne-m ocupat de el ”Va e frica de sistem,dna Firea,de luati pulsul naațiunii,inssetata de democratia in PSD ?Ca PNL nu se teme ,atât timp cand seful e total devotat,dupa incident..
Răspunde
0 0
Nasu
15 Sep 21:03
Cine zice ala este ceea ce zice.
Răspunde
0 0
Valentin
15 Sep 17:34
Orbeții

Plină-i păpușeria mioritică de orbeții analfabeți politic. În capul lor – ... cap? Vorbă să fie... - cel care pare să aibă un nume predestinat, cabotinul liberal, Orban. Orb la o oportunitate picată din cer, infinit mai eficientă în punerea la stâlpul infamiei a lui Dragnea decât oricare altă bâjbâială critică la adresa bulibașei pedesisto-pesedistă. Căci Firea este cel mai primejdios adversar al teleormăneanului prin recenta poziționare nemaiîntâlnit de contondentă făcută public de către un vârf al ierarhiei PSD. Așadar ce ar fi, chiar la mintea cocoșului, de făcut acum?
S-o luăm băbește că poate așa vor pricepe și dăștepții din, hai să-i zicem opoziție. Așadar, dușmanul dușmanului meu este prietenul meu. Sună cunoscut, nu-i așa măi dâmbovițenilor? În cazul de față este vorba de o frățietate tactică valabilă doar până când scopul, care nu-i altul decât darea de-a berbeleacul a lui Livache, va fi atins. După aceea, doar DUPĂ aceea, șo pe oportunista dizidentă, care are și ea păcatele ei, și nu puține. Mai lăsați-o baltă cu scremutele moțiuni, care, așa cum s-a și dovedit de către tăvălugul mașinii de vot a puterii, nu pot face nimic. Alde ALDE și PSD sunt pe caii mari și călăresc așa cum le pohtește rânza dându-vă peste bot ori de câte ori vă jucați de-a moțiunea.
Mormolocul de la Cotroceni, pe post de ideolog de duzină, v-a și spus cum. Pas cu pas, nu? Deci primul pas ar fi bușirea lui Dragnea. Al doilea ar fi, dacă vă țin curelele, să vă învredniciți să buchisiți un program cât de cât atractiv pentru turma electorală. Al treilea: suflecați-vă mânecile și la treabă înlocuind mai întâi mandolina cu o vuvuzelă asurzitoare. Dreptu-i că acum nu prea aveți așa ceva în dotare, da’ poate se milostivește Cel de Sus și vă pricopsește cu un creier politic ceva mai acătării, care să preia frâiele Opoz
Răspunde
0 0
Valentin
15 Sep 17:39
5 Iată și finalul la Orbeții

Dreptu-i că acum nu prea aveți așa ceva în dotare, da’ poate se milostivește Cel de Sus și vă pricopsește cu un creier politic ceva mai acătării, care să preia frâiele Opoziției. Frâiele, nu frânele cum e acușica cu Sică.
Nu mai dormiți în cizme și până atunci măcar țineți-vă fleanca anti Firea dacă nu sunteți în stare să întreprindeți ceva care să contribuie la sprijinirea atacului primăresei. Numai cu prezentul schelălăit la lună o să vă alegeți, ca și până acum, tot cu praful de pe tobă.
Altfel se poate spune că para mălăiață cadorisită de madam Firea a picat chiar în gura lui Nătăfleață.Valentin Verzeanu

14 septembrie 2018
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?