Orban: "Dăncilă s-a putea să plece în SUA premier și să se întoarcă simplu cetățean"

 

Președintele PNL lansează un atac furibund la adresa premierului Dăncilă de pe platourile emisiunii "Legile Puterii" de la Realitatea TV. "S-ar putea să plece premier şi să se întoarcă simplu cetăţean. Nu ştiu ce caută în SUA", se întreabă liderul liberal.

 

"S-ar putea să plece premier şi să se întoarcă simplu cetăţean. Nu ştiu ce caută în SUA. În loc să îi răsplătească pe oamenii corecți, guvernul ce face? Pleaca la New York! Oare ce face acolo, că n-am văzut nicio vizită oficială. Dacă pleacă într-o vizită în care nu are întâlniri oficiale, trebuie să-și plătească excursia, fiindcă probabil pleacă acolo ca turist. Președintele Iohannis s-a întâlnit cu aporape tot Guvernul SUA! Dăncilă de ce pleacă în Statele Unite?”, se întreabă Orban.

Legat de moțiunie, Orban este ferm convins că va trece, chiar dacă recunoaște că Opoziția încă nu s-a pus de comun acord pe această temă.

"Nu pot să anunţ o dată atâtat timp cât nu decidem de comun acord toţi participanţii la moţiune. În ceea ce ne priveşte pe noi suntem pregătiţi. Toţi parlamentarii PNL au interdicţie să plece pe 20 noiembrie şi dacă sunt aleşi care pleacă în deplasări externe sunt obligaţi să se întoarcă când stabilim data moţiunii. Am luat decizia clară câne lipseşte de la moţiune în afara PNL. De asemenea, al luat decizia să votăm la vedere şi cine nu va vota la vedere e în afara PNL", a afirmat Ludovic Orban, miercuri seară, la Realitatea Tv.

Orban consideră că premierul a căpătat din tupeul și obrăznicia creatorului ei, Liviu Dragnea.

"Dragnea este creatorul ei. Ea a fost scoasă din joben de Liviu Dragnea și pusă în această funcție", a declarat Orban la Realitatea TV.

"Aproape 80% din populație e impotriva ei și a acutalului guvern. O și înțeleg pe Dăncilă, pentru că ea trebuie să fie cu ochii în toate părțile, fiindcă e o intreagă competiție, iar ce văd eu e un PSD complet debusolat.

"Nu vi se pare mai mult decât o coincidență faptul că președintele CCR se întâlnește înainte cu domnul Florin Iordache? Președintele țării poate să refuze interimari, să refuze numirea unor miniștrii la propunerea premierului. Nu există termenul de 45 de zile, e scos din burtă. După opinia, nu numai a mea, prezența în fața Parlamentului trebuie făcută de îndată”, a mai spus Ludovic Orban la RealitateaTV. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
ENE MIHAI
19 Sep 14:05
Un alt neadevar. Daca s-ar intampla ca votul Parlamentului sa ii fie nefavorabil, Primul Ministru si-ar continua activitatea in calitate de Prim Ministru interimar pana la investirea noului Cabinet. Deci, teapa!
Răspunde
0 0
Diaspora
19 Sep 06:44
Orban. Urdareanu UTI. 50.000 euro fara numar.
Răspunde
0 0
PNL cere ca dna ministru de justiție să achite din banii soțului sejurul în SUA ?
19 Sep 05:50
Vai ,dle Orban ,de ce vreti ca dna Birchal să-și plătească vizita in SUA ?A fost doar o vizita de instructaj .Aveți exclusivitatea realațiilor cu SUA ?O să râdeti,dar partenerul nostru iubit și stimat este interesat de cei care dețin puterea si aprobă fonduri si aia nu sunt pnl-istii.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?