Orban a "explodat": "Viorica Dăncilă are acum tupeul și nesimțirea să..."

 

Președintele PNL Ludovic Orban a trimis un comunicat de presă în care a desființat-o pe Viorica Dăncilă, premierul României și candidata PSD la alegerile prezidențiale din noiembrie.

"După toate dezastrele produse în majoritatea domeniilor de o guvernare haotică și nocivă pentru români, premierul acestei guvernări, Viorica Dăncilă, are acum tupeul și nesimțirea să se prezinte în fața românilor și să le spună cât de bine a guvernat PSD în acești ani și să le ceară votul pentru cea mai importantă funcție în stat.

Dăncilă trebuie să câștige mai întâi alegerile în orașul Videle, unde a mai candidat și a pierdut lamentabil, și apoi să mai încerce la o altă funcție în stat. Așa, candidatura ei ar fi mai puțin periculoasă pentru interesele României.

PSD, cu Dăncilă în frunte, nu a făcut nimic din ceea ce a promis în programul de guvernare și a avut o singură preocupare, cum să-i scape pe Liviu Dragnea și pe ceilalți ca el din PSD și ALDE de închisoare. Pentru asta, PSD a distrus ordinea și siguranța publică, eliberând din pușcării mii de infractori criminali și violenți care amenință zi de zi viața românilor și mai au curajul acum să vorbească de războiul împotriva criminalității.

În același timp, Dăncilă a fost premierul unei majorități parlamentare care a atacat sistematic statul de drept și independența Justiției, a distrus credibilitatea României în plan extern și a pus în pericol statutul european și nord-atlantic al României. Și tocmai ea, Viorica Vasilica Dăncilă s-a trezit astăzi să vorbească despre o Românie respectată în UE și în lume.

Doar Președintele României în funcție, Klaus Iohannis, prin prestigiul și credibilitatea de care se bucură în relațiile cu liderii occidentali și prin acțiunile sale ferme, alături de PNL, în apărarea statului de drept și în sprijinirea lupei anti-corupție, a putut salva în acești ani parcursul european al României și statutul de membru respectat și apreciat al Alianței NATO.

Ultimele nominalizări făcute chiar de Dăncilă pentru ocuparea unor posturi cheie în Guvern, cum ar fi Dana Gîrbovan la Justiție sau Iulian Iancu pe post de vicepremier pe probleme economice, arată că Dăncilă și PSD continuă cu atitudinea lor anti-occidentală și că nu au de gând să dea înapoi în discursul lor anti-european.

Mai mult, la fel ca Adrian Năstase sau Victor Ponta, care au candidat la alegerile prezidențiale din postura de premier din partea PSD, Viorica Dăncilă recurge la aceleași strategii ticăloase de folosire a aparatului guvernamental și a instituțiilor statului în interes de campanie. Îi solicit public Vioricăi Dăncilă să renunțe la aceste practici odioase de capturare a statului pentru că va avea același rezultat ca și predecesorii săi.

Românii știu foarte bine ce-a făcut PSD pentru ei în acești ani, adică nimic, și nu trebuie să se lase păcăliți de tânguielile ipocrite ale lui Dăncilă care, în disperare de cauză, fardează cu straturi groase de minciună bilanțul guvernării PSD. Viorica Dăncilă trebuie să înțeleagă că românii nu o vor în nicio funcție publică, nicidecum Președinte, și că oriunde merge printre oameni este huiduită și hulităde populația revoltată de guvernarea PSD - ALDE.

Falsele realizări ale propriei guvernări, ipocrizia și cinismul cu care încearcă să-i mintă pe români, iresponsabilitatea cu care tratează partenerii externi, o descalifică pe Viorica Dăncilă pentru ocuparea oricărei funcții de demnitate publică. Candidatura Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale dăunează României iar un vot pentru Viorica Dăncilă și pentru PSD este un vot împotriva intereselor României.

Ludovic Orban

Președinte PNL"Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ce analiză de geniu..beat,desigur.
25 Aug 05:32
,,Strig la Gheorge,nu-mă-aude și pământul nu-mi răspunde ”are Rosoga un cântec.Domnilor ,incriminați hiliganismul politic ,ca vreau sa duc chiftele la Rahova trubadurilor disperați de insuccese si care văd salavarea in „maidaneze”,nu câini,ci expresie de silă si vulgatitate.Iar cu Dragnea ,dle Laios,nu uitați nici acum abuzul justiției,saivreți să îl tineți treaz până când vă va veni rândul ?Nu vedeti ca numele dlui Dragnea nu mai e folosit nici in PSD,vă găsiți voi să ne amintiți că justiția a murit odată cu abuzurile ei.
Răspunde
0 0
Rezistenta
25 Aug 04:40
A ragait Orban a tzuica puturoasa.... Mandolinaaa cum e cu cei 50000 euro de la Urdareanu UTI? Cui ai pupat ghiulul de ai scapat de parnaie?
Răspunde
0 0
Cioooma Rosssie !!!
25 Aug 01:21
HOHOHO, copii si frati ! Ciuma e reprentanta mosrcovei in tara ! Ei au pauperizat romanii si clasa de mijloc ! Ei injurat ''capitalismul'' dar tot ei aduna ca hirciogii orice si oricit ! Nici unul dintre ei nu a platit salariile vreunui roman dar au pretentia ca TOTI romanii sa le fie slugi umile si obediente ! Au demolat tara si au alungat romanii, INTENTIONAT si CONSTIENT. Ca si in societatea pe care o admira si la care aspira, korea de nord, hungarica, federatia rooosa, cind ceva nu le convine INVENTEAZA dusmani imaginari - bancile, soros, multinationalele, europenii, ahamericani, bunul simt, ... ca si cind nu ei de abia au picat in infectia sociala, economica si demografica pe care au creat-o cu tupeu si nesimtire ...
Răspunde
0 0
Troli
25 Aug 01:07
...de la Uniunea Scuipati Romania. Nu suporta betivii.
Răspunde
0 0
Cornel
24 Aug 23:51
Pentru noi psdul este reprezentantul romănilor pauperizați si ăl clasei de mijloc pe cînd pnlul este reprezentantul capitalistilor corupti si mafioți de tip Patriciu, Cocos, Udrea, Videanu etc...
Răspunde
0 0
Stefan
24 Aug 23:18
Mai rasfirati mai trollilor, ati primit ordin de la partid sa aruncati cu fecale in Orban? Voi il acuzati pe el de limbaj suburban dar mizeriiile voastre de postaci PSD agramati put de la o posta. Foarte bine ca Danciloaie si-a anuntat candidatura, o sa fie votata doar de idioti si slugile PSD - adica urmasii curvelor comuniste.
Răspunde
0 0
Nicu
24 Aug 21:18
Un ratat cu un limbaj suburban(dați cu parul.....)
Răspunde
0 0
Trifan
24 Aug 20:24
Boul ăsta nu vede că este dreptul oricui să candideze?
Răspunde
0 0
Nae
24 Aug 19:25
Balosul asta i se lipeste flecma de buze, oare el chiar nu observa ca arata ca o catea in calduri ?
Laso bre pe Veorica, uita-te la tine mai balosule, vai cat de sila mi-e ..
Răspunde
0 0
Iulia mihai
24 Aug 19:14
CE badaran
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?