Oraşul din România care se pregăteşte de... Crăciun. Explicaţia autorităţilor

 
Oraşul din România care se pregăteşte de... Crăciun. Explicaţia autorităţilor 
Oraşul din România care se pregăteşte de... Crăciun. Explicaţia autorităţilor 

Primăria Craiova a început montarea ornamentelor de Crăciun, în ciuda temperaturilor ridicate din această perioadă. Autorităţile spun că ornamentele trebuie montate din timp ”ca să se facă în linişte şi să nu interfereze cu traficul”.

 

 


Autorităţile locale din Craiova au început deja montarea ornamentelor de Crăciun, un proces care va dura aproximativ o lună.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova, Maria Andronache, a declarat că nu se poate pune problema în termenii unei acţiuni premature, în contextul în care an de an autorităţile amplasează ornamentele aproximativ în aceeaşi perioadă, indiferent de temperatură.

"Se face din timp, ca să se facă în linişte, să nu interfereze cu traficul, atunci când e aglomeraţia mare, înainte de sărbători şi să poată pune peste tot până pe 23 noiembrie, când are loc deschiderea oficială a luminiţelor. Le montează aceeaşi firmă de anul trecut, e un contract pe 10 ani şi ei probabil că şi-au făcut programul în aşa fel încât să nu-şi complice programul normal de lucru”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova.

La Craiova se vor monta, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, peste 1 milion de beculeţe. Montarea şi amplasarea lor a început din această săptămână. Totul se desfăşoară în baza unui contract cu o firmă de iluminat public, care are obligaţia să pregătească oraşul pentru Târgul de Crăciun. Costurile sunt votate la începutul anului, când se hotărâşte modul de cheltuire a bugetului public, iar valoarea facturii se va cunoaşte abia după finalizarea întregului proces de montare a luminiţelor.

Sursa

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?