Orașul din România cu cel mai scump bilet pentru călătoria cu transportul în comun

Aradul este orașul cu cele mai mari prețuri pentru călătoriile cu mijloacele de transport în comun, după ce costul unui bilet a fost majorat, recent, de la doi la trei lei.”În Arad, călătoria cu tramvaiul a fost până acum 2 lei, iar de acum este 3 lei. Până acum, aveam printre cele mai mici costuri din ţară, pentru că în alte oraşe s-a majorat la 3 lei demult”, a declarat unul dintre directorii de la Compania de Transport Public (CTP) Arad, citat de aradon.ro.

Potrivit site-urilor companiilor de transport din țară, la Iași, Timișoara sau Cluj-Napoca prețul unei călătorii cu mijloacele de transport în comun este de 2 lei. La Iași, elevii plătesc doar un leu pentru o călătorie!

În cele mai multe orașe din țară prețul unei călătorii este de 2 lei. Deși mai există localități în care un bilet costă 3 lei, precum Oradea, abonamentele sau pachetele de mai multe călătorii sunt mai ieftine decât la Arad. 

În București, cei ce călătoresc pe liniile urbane ale RATB achită 1,3 lei.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?