Oprescu: Partea cea mai grea la pasajul subteran din Piaţa Presei Libere, aproape finalizată

 

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat vineri că partea cea mai grea la pasajul subteran din Piaţa Presei Libere, respectiv primele cinci luni, se apropie de final, iar următoarele patru luni din proiect se va lucra în subteran, fără ca circulaţia să fie afectată.

"Pereţii mulaţi ai pasajului sunt executaţi în proporţie de 75 la sută. Este executată structura subterană, partea grea, respectiv primele cinci luni, se apropie de sfârşit, după care Piaţa Presei va fi redată circulaţiei, urmând ca lucrările de construire să continue pe durata întregii ierni în subteran, prin metoda pe care constructorul o numeşte «top down»", a spus Sorin Oprescu după vizita la şantierul pasajului de la Piaţa Presei Libere, scrie Mediafax.ro.

Reprezentantul constructorului a arătat că a fost executată structura subterană, respectiv "pereţii mulaţi", urmând ca excavaţia subterană să fie făcută simultan, fără ca circulaţia în Piaţa Presei Libere să fie afectată.

Accesul în pasaj se va face dinspre direcţia Ploieşti-Băneasa, printr-o singură intrare, iar ieşirea din acesta se va face prin două părţi, fiind vorba de primul pasaj, în care există o bifurcaţie subterană. La ieşirea din pasaj, şoferii vor avea două opţiuni, fie să continue drumul pe sectorul principal, care va avea două benzi de circulaţie şi care va ieşi spre Bulevardul Kiseleff - Arcul de Triumf, fie să meargă în partea dreaptă, spre bulevardele Mărăşti şi Expoziţiei.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?