Opoziţia cere demisia ministrului Culturii, George Ivaşcu. Moţiunea, dezbătută în Camera Deputaţilor

Opoziţia cere demisia ministrului Culturii, George Ivaşcu. Moţiunea, dezbătută azi în plen
Opoziţia cere demisia ministrului Culturii, George Ivaşcu. Moţiunea, dezbătută azi în plen

PSD calcă în picioare cea mai mare sărbătoare a românilor de pretutindeni – Centenarul Marii Uniri. Aşa se intitulează moţiunea simplă iniţiată de Opoziţie împotriva ministrului Culturii, care va fi dezbătută astăzi în plenul Camerei Deputaţilor. Peste 100 de deputaţi de la PNL, USR şi PMP îi cer demiterea lui George Ivaşcu. Semnatarii îşi arată îngrijorarea "profundă" faţă de "incapacitatea" Guvernului de a administra buna desfăşurare a sărbătorii de la 1 Decembrie. Deputaţii Opoziţiei consideră necesară o dezbatere publică având ca temă găsirea de soluţii pentru reconsiderarea unui plan naţional dedicat Centenarului Marii Uniri.

Potrivit moţiunii, România are zero proiecte aprobate, zero proiecte finanţate şi zero proiecte implementate la nivel naţional pentru celebrarea Centenarului.

Moţiunea simplă va fi supusă votului în şedinţa de miercuri. 

Bugetul Ministerului Culturii, dat de Ivaşcu pe mâna unui funcţionar cu master la Academia SRI

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?