Operațiunea Viena și Tolontan

Cătălin Tolontan, denigratorul asociației Mihai Eminescu din Viena, este acuzat de legături cu serviciile secrete.(…)Din diaspora e greu să înțelegi ce mecanisme, intrigi sau dezinformări se folosesc pentru manipularea din țară, dar atunci când investigațiile lui Tolontan s-au îndreptat către activități din afara țării, din diaspora românească, poți să-ți faci o idee clară, scrie jurnalistul Andi Rădiu pe Diaspora Azi.”Reamintesc că anul trecut, Cătălin Tolontan a atacat gratuit asociația Mihai Eminescu din Viena, probabil la comandă. Nimic nu e întâmplător, sefii lui Cătălin Tolontan nu văd cu ochi buni existența unei asociații independente, printre cele mai active asociații românești din Europa. Atacul a fost îndreptat asupra lui Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului Malaxa din Capitală, acuzat că şi-a însuşit 9 milioane de lei din patrimoniul spitalului, dar fără absolut nicio vină au căzut și membrii asociației din Viena, cărora li s-au atribuit printr-o declarație inventată legături cu serviciile sau politica aflată la putere.

Ceea ce s-a întâmplat la Viena poate fi exemplul clasic al bătăii de joc de care au parte multe asociații românești din afara țării din partea unor oameni care nu fac altceva decât să se folosească de imaginea lor. Secureanu a promis niște bani pentru realizarea unei statui a lui Eminescu, nu s-a ținut de cuvânt iar organizatorii (asociația Mihai Eminescu din Viena) s-au dezis de el. Ce face Tolontan? Asociază munca oamenilor de bună credință, cu a unui urmărit penal”, scrie Andi Rădiu, citat de flux24.ro.

 

Citește continuarea pe flux24.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?