OMUL DE AFACERI DIN ARAD, dispărut de aproape un an, ÎNGROPAT ÎN BETON? DECLARAŢIILE UNUI MARTOR

 
Abel Apostol ar fi fost ucis de asociaţi
Abel Apostol ar fi fost ucis de asociaţi
FOTO: glsa.ro

Încă o înfăţişare în procesul de la Caraş Severin în care Adrian Buleu este acuzat că l-ar fi ucis pe omul de afaceri Abel Apostol. Câteva verdicte au fost puse miercuri, după audierea a patru martori.

Dacă primii doi martori, Andrei Farkas şi Andreea Ionela Tănăsuc, şi-au meţinut declaraţiile date în faţa anchetatorilor, ceilaţi doi au fost martori noi incluşi pe listă, scrie aradon.ro.

După audierea lui Willi Glaser şi a lui Adrian Galea, judecătorul a decis să nu accepte cererea de percheziţie (formulată de avocaţii familiei Apostol) la casa din Sânpaul a lui Adrian Buleu, unde se presupunea că ar fi îngropat în beton Abel Apostol.

Willi Glaser spunea, la audierea de joi din faţa judecătorului, că a auzit, la finele anului trecut, de la un personaj numit Cosmin, povestea lui Adrian Galea cum că Adrian Buleu ar fi băgat într-o groapă din garajul casei din Sânpaul cadavrul lui Abel Apostol şi a turnat apoi beton peste.

La momentul audierii sale, Adrian Galea, cel care s-a ocupat de fundaţia casei lui Buleu, a susţinut că groapa din garaj (care ar fi fost de 1 metru lăţime, unul înălţime şi unul lungime) ar fi fost făcută pentru introducerea canalizării, dar că nu a fost astupată decât după dispariţia lui Abel, fapt pentru care crede că acolo este cadavrul omului de afaceri arădean.

Întrebat de judecător dacă a văzut cu ochii săi groapa cu pricina, Galea a precizat că „nu”. Instanţa de judecată a respins, ca atare, percheziţia la casa lui Buleu, ca de altfel şi cealaltă cerere a avocaţilor familiei Abel legată de reaudierea martorul Zoltan Takacs, care ar fi dat o declaraţie olografă în faţa familiei. O consultare între diverşi martori a căror declaraţii nu se potrivesc când vine vorba de ora disparţiei lui Abel Apostol (Mădălina Ioniţă, Alina Buleu, Zoltan Takasc), cerută tot de avocaţii familiei Apostol, a fost şi ea respinsă de judecător.

Noi dezvăluiri în cazul OMULUI DE AFACERI DIN ARAD, dispărut de aproape un an

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
1 -2
lungu
21 Feb 18:16
Un alt OM CINSTIT AL PATRIEI NOASTRE, care a muncit din greu sa-si faca avere ,pe spinarea altora, A primit ce a meritat, cel putin nu mai trebuie ca statul sa cheltuiasca bani cu el prin puscarie.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?