Olguța Vasilescu i-a denunțat pe cei care au anchetat-o

 

Lia Olguta Vasilescu a făcut un denunț la Secția Specială împotriva fostului procuror DNA, Claudia Roșu și fostului ofițer de poliție judiciară din DNA Antonie Smarandache, în prezent ofițer de poliție la DNA.Olguţa Vasilescu a anunţat, în emisiunea "Punctul culminant" a lui Victor Ciutacu, faptul că a făcut denunţ împotriva procurorului care a anchetat-o, Claudia Roşu şi a a poliţistului judiciar Antonie Smarandache. Denunţul a fost depus la Secţia specială pentru investigarea magistraţilor.

"Eu am depus un denunţ în urmă cu câteva săptămâni, am primit şi adresa acasă că s-a deschis un dosar penal. Sigur că va începe faza de urmărire penală. Infracţiunile pe care le reclam sunt abuz în serviciu, purtare abuzivă, cercetare abuzivă şi tortură. A fost şi tortură fizică şi psihică asupra unuia dintre colaboratorii mei pe care, la început, l-au luat cu binişorul ca să mă denunţe pe mine, acesta a spus că nu ştie nimic despre mine şi apoi au început să-l sperie, să îi spună despre lucruri care se petrecuseră acum zece ani. Această persoană avusese o firmă şi ştiau ei ce se întâmplase acolo acum zece ani, nu a vrut nici în această situaţie să mă denunţe şi să-şi pună aparatură de înregistrare", a declarat Olguţa Vasilescu la România TV. 

Olguţa Vasilescu a declarat că persoanele împotriva cărora a depus acest denunţ sunt procurorul Claudia Roşu şi poliţistul judiciar Antonie Smarandache.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?